17 dagers diettbok og DVD

17 dagers diettbok og DVD

DEL

Det er en enorm respons på The 17 Day Diet som et resultat av media push fra viser som The Doctors og Dr. Phil. Så, hva blir folk så psyched opp om 17 dagers dietten?

17 dagers kostholdsplan

Dr. Mike, forfatter av programmet sier at det er måten informasjonen er pakket og presentert som er nytt! Avtalt, 17 dagers diett leveres på en måte som adresserer både psykologien og fysiologien av vekttap for å hjelpe dieters til å miste vekt raskt og holde det av.

17-dagers dietten appellerer til folk, og det står, «Hei, du kan miste 5 til 6 kg på bare 17 dager!» Det får folk virkelig psyched opp!

Psykologien til tilnærming og emballasje av diettinformasjon gir et nytt spinn på hvordan folk tenker på vekttap. Å miste 10, 20 eller 50 kg kan være en skremmende tanke, men 17-dagers diett forbereder seg psykologisk på mennesker for å takle vekttap i små håndterbare bite størrelser!

17 dagers diett har også et nytt spinn på kroppsvektens fysiologi. Dr. Mike forklarer at repetisjonen involvert i tradisjonelle dietter faktisk hindrer vekttap. 17 dagers kostholdsplan gir dieters mulighet til å endre mat og karbohydratinntak hver 17. dag, og eliminerer gjentakelsen som fører til kjedsomhet og platåer. Dr. Mike har laget denne prosessen «kroppsforvirring» og mener dette er avgjørende for vekttapssuksessen.

Selvfølgelig vil du arbeide for å eliminere raffinerte sukkerarter, alkohol og bearbeidede matvarer og øke forbruket av vann og naturlige matvarer på denne dietten også!

17 dagers kosthold og rask vekttap forskning

Nye forskningsresultater avslører både korte og langsiktige fordeler for raskt vekttap. Dieters i den raske vekttap gruppen hadde større vekttap og langsiktige vekttap vedlikehold og er ikke mer utsatt for å gjenvinne vekt enn dieters som mistet vekten en lavere hastighet.

17-dagsdiet gjør raskt vekttap et alternativ og baserer programmet på lovende nye kliniske forskningsresultater. En klinisk studie publisert i The International Society of Behavioral Medicine indikerer at raskt å miste vekt kan være nøkkelen til å holde den av.

17 minutters treningsøkt

Er det vanskelig å få psyke seg opp om trening? Ja, for mange mennesker er tanken på trening smertefull!

Men, å miste vekt og holde det av, oppnås ikke av kosthold alene, trening er viktig for suksess. Dr. Mike har produsert ’17 Minute Workout DVD ‘som følger med diettplanen.

Kritikere kan hevde at 17 minutters trening er utilstrekkelig og dårlig anbefales. Imidlertid, som forfatteren, forklarer Dr. Mike at personer med stillesittende livsstil kan ha fordel ved å starte et treningsprogram med kortere økter.

Det er lettere å få psyched opp om et treningsprogram når du vet at du kan starte med bare 17 minutter. Den 17 Minute Workout tar et problem som ved første rødme ser overveldende ut mot gjennomsnittet Joe eller Josie; Trener i 60 minutter om dagen og bryter det inn i håndterbare 17 minutters blokker av tid.

Faktisk er det omtrent 60 minutter trening inkludert i DVD-pakken. De 17 minutters treningsøktene fokuserer på abs, gluts, full kropp og armer, og er designet for å imøtekomme en full kropp, 60 minutters trening når den er ferdig i sin helhet.

Hvor å kjøpe ‘The 17 Day Diet’ Book

Du kan kjøpe boken for $ 21,50 og ‘The 17 Minute Workout’ for $ 12,00 eller begge for $ 29,00 på The 17 Day Diet nettsted.

Vente! Du kan ha en sjanse til å vinne en gratis kopi av “The 17 Day Diet” for å kick starte vektreduksjonsplanen din.