Acid Reflux Disease (GERD) –Diettendringer : Foreta endringer i matvanene for å...

Acid Reflux Disease (GERD) –Diettendringer : Foreta endringer i matvanene for å lindre halsbrann og andre GERD-symptomer

DEL

Vedta et syre refluks diett (eller GERD diett) er en billig, naturlig måte å lindre halsbrann og andre GERD symptomer.

Å gjøre endringer i ens kosthold og kostvaner er et sterkt forsvar mot denne smertefulle tilstanden. Les videre for å lære mer om hvordan du forsvarer mot syre refluks symptomer gjennom diett endringer.

Kosttilskudd for å lindre acid reflux symptomer

Spis mindre, men hyppigere måltider. Store måltider og full mage gir ofte syre refluks symptomer. Tygge sakte, noe som gjør at mer av maten kan fordøyes i munnen før den svelges inn i magen.

Kutt ned på koffein. Koffein slapper av i den nedre esophageal sphincter (LES), slik at mageinnholdet kan rømme ut i spiserøret. Mat og drikke som inneholder koffein inkluderer kaffe, te, cola og sjokolade.

Tenk to ganger før du tar den andre colaen. Kullsyreholdige drikker forverrer syre refluks symptomer. Cola har både koffein og gass!

Unngå alkohol, spesielt før sengetid. Det slapper av i mageseklinens muskler og gjør det lettere for magesyrene å lekke oppover.

Velg slankere kjøttstykker eller reduser porsjonsstørrelsen. Kjøtt med høyt fettinnhold som kjøttbiff kan utløse GERD-symptomer. Eliminere eller redusere mengden fete, stekte matvarer som blir spist, fordi disse har en tendens til å utløse halsbrann.

Hold deg unna frukt og grønnsaker som har høyt surt innhold. Sitrusfrukter og drikke som appelsiner og sitroner inneholder sitronsyre som kan gjøre din halsbrann mer alvorlig. Andre produkter med høyt surt innhold inkluderer tomater, tranebær og grapefrukt.

Unngå melk. Mens melk er et vanlig «middel» for halsbrann fordi proteinet i det nøytraliserer syrene og letter surt reflukssymptomer raskt, øker det høye innholdet av protein og kalsium i meieriprodukter produktionen av magesyrer. Etter en midlertidig lindring, kan du føle deg verre innen en time.

Husk at noen mennesker kan få halsbrann symptomer etter å ha spist mynter. Selv om det kan bidra til å lindre GERD-symptomer hos noen ved å lindre magekramper, kan mentolinnholdet i denne urten slapp av i den nedre esophageal sphincter (LES), slik at magesyren kan refludere fra magen.

Vedvarende Acid Reflux Symptomer

Acid reflux kan ofte administreres med over-the-counter medisiner, samt livsstil og kostholdsendringer. Men hvis halsbrann og annen sur refluks blir vedvarende, kan de indikere en mer alvorlig underliggende tilstand som kan kreve medisinsk hjelp.