Beste Dietter Etter Ferien

Beste Dietter Etter Ferien

DEL

Det er ikke uvanlig å få vekt i ferien, fra Thanksgiving til jul og nyttår. Ulike dietter virker for ulike mennesker som hjelper til med å miste ferievekt, og når de kombineres med en øvelsesrutine, er de beste måtene å miste pounds. Sørg for å sjekke med en medisinsk profesjonell før du starter en diett eller trening rutine og rydde ditt valg av diett. Husk: hvis en ikke virker, prøv en annen til du finner den rette passformen, og hvis du finner deg selv å gi opp, lage eller finne en støttegruppe av andre mennesker også ute etter å gå ned i vekt.

Mest effektive dietter

Lav-Karbohydrat Dietter

Høy protein, lav karbohydrat dietter er bra for å miste vekt fordi de reduserer sult. Flere studier har vist at de som bruker slike dietter, er mindre sultne enn de som bruker tradisjonelle kalori diett. Nøkkelen til dette dietten er at dietten opprettholder et relativt høyt proteininntak (vanligvis rundt 30% av dietten eller mer) og reduserer karbohydratinntaket dramatisk. Eksempler på lavkarbiddiettene er Atkins og Protein Power, selv om det finnes en rekke andre.

Lav-Kalori Dietter

Dietter som reduserer kalorier er effektive for å miste vekt og slippe ekstra ferie pounds. Disse fokuserer på å beregne antall kalorier en person trenger på en dag for å opprettholde sin vekt og redusere den med mellom 500 og 1000 kalorier om dagen for sakte og jevnt vekttap. Noen av disse diettene, som for eksempel Weight Watchers, tilbyr støttegrupper personlig eller online som hjelper en rekke mennesker til å holde fast i dietten. Andre diett med lavt kaloriinnhold inkluderer DASH dietten og kostholdet til å gå.

Andre Dietter (under nært tilsyn)

Veldig Lavt Kaloriinnhold

Svært lavt kaloriinnhold er en ekstrem form for nær sulting for å miste vekt. De er ganske effektive for vekttap, men må gjøres under oppsyn av en lege, da dette dietten har en rekke bivirkninger og kan være farlig.

Detox Dietter

Detox dietter fokuserer på å fjerne noe gift fra kroppen (eller detoxifying kroppen). Disse kan være ren faste, innebære en juice eller honning-vann eneste diett, eller innebære fjerning av visse matvarer fra dietten, slik som stekt mat eller fett. Detox dietter gjort i lang tid kan være usunn; Det er veldig viktig å konsultere med en medisinsk profesjonell før detoxing og for å sikre at lengden av detoxing du vil gjøre for vekttap er godkjent av legen.

Trening

Selv om reduksjon av kalorier alene er effektiv for å miste vekt, er den beste måten å gå ned i vekt etter ferien, å integrere en god treningsrutine i livet ditt, og begynner lite. De fleste diett planer oppfordrer trening som det er bra ikke bare for vekttap, men for din kropp (og hjerte) også.