DentaSmile – Hvitere Tenner Uten TannlegebesØc på Rekord Tid

DentaSmile – Hvitere Tenner Uten TannlegebesØc på Rekord Tid

DEL
DentaSmile

Vi har alle sett på bildene av kjendisene som har nydelige hvite smil og ikke en eneste gul tann i siktet. Jeg har selv prøvd mange forskjellige metoder for å få hvitere tenner, alt fra kjerringråd til produkter som påstår at de skal hjelpe.

Det finnes utallig reklamer som lover deg gull og grønne skoger når det kommer til hvite tenner, men ikke alle fungere som de lover.

Nå har det kommet et nytt produkt på markedet, DentaSmile. Produktet lover hvitere tenner på en uke, alt ved hjelp av en enkel børstepenn og alt kan gjøres hjemme på ditt eget bad. På denne måten slipper du unna dyre tannlegebesøk og unødvendig utgifter. Hjemmebleking har aldri vært enklere og tryggere.

Få et vakkert hvitt smil på kun 7 dager – hva venter du på? For at du skal være sikker på at produktet du kjøper er trygt har vi valgt å skrive en liten anmeldelse av produktet, så slipper du å kjøpe katten i sekken. Dette produktet anbefaler tannlege Joseph Suvenski fra USA til alle sine pasienter.


DentaSmile – Få et vakkert hvitt smil

DentaSmile er det nyeste produktet innen tannbleking og består kun av en enkel børstepenn med gel inni. Produsentene ønsket å designe et produkt som skulle være enkel å bruke og mulig å ta med seg hvor som helst. Blekegelen børstes enkelt direkte på tennene med den helt unike børstepennen. Pennen er liten og enkel å ta med seg, så du trenger ikke planlegge en uke hjemme for å bruke den.

Tennene dine vil bli hvite på en rask og enkel måte å få et vakkert smil på kun 7 dager. Ved å bruke DentaSmile vil du raskt og effektivt oppnå et vakkert og hvitt smil. Du vil faktisk kunne se resultater etter kun 2-3 behandlinger.

Ved å bruke innovasjoner for å lyse smiler og øke tilliten, utviklet Dentasmile en avansert oksygen-teknologi for målrettet fjerning av misfarginger av tenner fra nikotin, kaffe, te og rødvin.

Produktet er svært kostnadseffektivt alternativ til dyre tannbleking behandlinger, i tillegg er det svært enkelt å bruke og inneholder høykvalitets ingredienser av medisinsk karakter. Dette gir en garanti på langvarig resultat uten å bruke harde og skadelige ingredienser.

Ikke bare er hjemmebleking billigere, men kan også gi samme resultatene som laser og bleking behandling hos tannlege.

Siden plakk og bakterier ofte blir fanget mellom tennene og gelen anbefales det å bruke børste tenner før du bruker produktet. For best mulig resultat kan det være lurt å skylle munnen med munnskyll før påføring.


DentaSmile – Hvordan bruke?

  1. Det første du må gjøre er å pusse tennene godt for å forberede tennene til blekingen;
  2. Deretter vrir du hjulpet nederst på børstepennen for å frigjøre blekegelen i penseltuppen, fortsett med dette helt til tuppen her helt mettet og full av gel;
  3. Påfør et tynt lag av gelen ved hjelp av penselen på tennenes frontflater – det vil de som er synlige når du smiler. På de mørke områdene kan du påføre litt ekstra gel, men pass på så du ikke får middelet på tannkjøttet;
  4. Smil i rundt 1 minutt slik at blekegelen tørker. Du kan ikke spise, drikke eller skylle på minst 20 minutter slik at gelen får tid til å virke. Etter det har gått ca. 20 minutter må du pusse tennene;
  5. Gjenta denne prosessen daglig i ca. 7 dager.

En behandling varer i 7 dager, hvis du ikke ønsker dette kan du ta det etter behov. Så selv om behandlingen er ferdig kan man ta en dag nå og da for å vedlikeholde resultatet hvis du ser noen flekker kommer snikende.

DentaSmile vil gi hvite tenner inntil seks måneder, men du kan selvsagt oppleve at tennene naturlig vil bli gulere etter hvert som tiden går. Derfor anbefales det å gjøre en enkeltbehandling en gang annenhver måned for å vedlikeholde det flottet smilet.

Røyking er ikke noe problem, selv om snusing og røyking ikke anbefales under behandlingsperioden.


DentaSmile – Effektiv oksygenbehandling

DentaSmile bruker blekemidler og en avansert oksygenbehandling for å bleke tennene dine, noe som gjør de hvitere og fjerner misfarging. Oksygenbehandling brukes ofte av tannlegen for å behandle munnhulen.

Tanken bak behandlingen er å fjerne bakterier som forårsaker flekker og misfarging, med dette er ikke behandlingen bare bra for tennene, men støtter også det friske vevet og gir ingen bivirkninger. Fordi bakterier er levende organismer vil DentaSmile bryte ned bakterier som finnes i mat og drikkevarer og skaper flekker og misfarging.

Oksygenbehandling skaper en interaksjon som oksidere med flekkene. Fordi oksygen desinfiserer området, bryter det ikke bare ned flekkene, men forbereder også den generelle munnhelsen ved å øke blodstrømmen, forbedre immun og helbredende responser.


Nyt fordelene med hvitere tenner ved bruk av DentaSmile

Hvitere tenner vil forsterke din selvtillit. Denne selvtilliten kommer når du ser hvordan hvite tenner tiltrekker mennesker. Ingen kan motstå et fantastisk smil og du vet ikke, før du har prøvd, hva du kan komme deg unna med et skinnende hvit smil som våpen. Med et nytt hvit smil vil du enklere komme i kontakt med folk og være sikker på at de ikke klarer å ta øynene bort fra ditt fantastiske smil, ikke fordi du har noe rart i ansiktet.

Du vil motta produktet raskt. Rask levering er en av garantiene produsenten tilbyr – så slipper du å vente lenge på ditt nye smil. Ikke minst er produktet utrolig enkelt å bruke, noe som gjør hele prosessen ekstra effektiv.


Er DentaSmile trygt å bruke?

DentaSmile her helt trygt å bruke. Det er ikke benyttet noen farlige stoffer under produksjon og produktet er nøye testet.

Under behandlingen kan man oppleve lett verking eller ekstra følsomhet i tennene og/eller tannkjøttet under behandlingen, for eksempel når man drikker noe varmt eller kaldt. Dette er helt normalt og ikke noe vedvarende, faktisk vil disse bivirkningene forsvinne i løpet av 24 timer etter avsluttet behandling.

DentaSmile skader ikke tennene dine og emaljen, du kan faktisk sammenligne det å bleke tenne som å drikke et glass cola eller juice, så ufarlig er det. Det finnes kun et stoff som bleker tenner uten å skade emaljen, denne ingrediensen heter karbamidperosksid og 100 % trygg, det er faktisk gjort flere forskninger på dette stoffet og alle har kommet frem til at det er helt trygt. Karbamidperoksid har faktisk blitt brukt til bleking av tannleger i Norge i over 15 år.

Under blekeprosessen blir stoffet brutt ned og går inn i misfargingen (flekkene) i tannmaljen. Det er den aktive ingrediensen hydrogenperoksid, som utskilles av karbamidperoksiden, som bleker tennene.

Hydrogenperoksid er faktisk ikke så ulikt vann (H20), det eneste som skiller de to er et ekstra oksygenmolekyl H202. Stoffet er helt naturlig og finnes man finner det i menneskets metabolisme.

Konsentrasjonen av hydrogenperoksid i DentaSmile er lav, så det er helt trygt å bruke produktet. Stoffet finnes også i munnskyll og andre produkter som man kan kjøpe i dagligvarebutikken. Ingen av stoffene er kreftfremkallende stoff i henhold til det internasjonale kreftforskningsinstituttet.

Det eneste man må være obs på er at produsenten anbefaler å ikke bruke DentaSmile hvis du er gravid eller ammer, ikke fordi det er farlig men for sikkerhetsskyld. Det samme gjelder hvis du bruker tannregulering.


Hvorfor er DentaSmile det beste valget?

Mange sverger til effektiviteten hos DentaSmile. Produktet ligger raskt i postkassen din og du vil ha hvite tenner fortere enn svint. Noen av brukerne ønsker å bleke tennene etter å ha brukt tannregulering, disse fikk akkurat det resultatet de ønsket seg, kanskje litt ekstra også. Røykere som har hatt problemer med misfargede tenner har også anbefalt DentaSmile på grunn av dens utrolige virkekraft.

Et smil lyser opp ansiktet og du kan gjøre ditt smil enda mer skinnende med DenteSmile. Hvit er kjent for å representere renhet, enkelhet og lyshet, alt dette vil du oppnå med DentaSmile. Du får skinnende rene tenner som du vil være stolt av å vise frem når som helst, hvor som helst.

Dine perle-hvite tenner vil definitivt gi deg oppmerksomheten du kan ønske deg. Hvitere tenner gir deg mer selvtillit til å møte enhver person og enhver situasjon. Ifølge et ordtak bør du alltid smile som du aldri vet hvem som blir forelsket i det. Alt begynner med Denta Smile!

DentaSmile AnmeldelserBesøk Dentasmile Offisiell Nettside