Diett Oppskrift på Slankende Squash Suppe

Diett Oppskrift på Slankende Squash Suppe

DEL

En fylling, lav-kalori suppe kan være nøkkelen til slanking suksess.

Når du prøver å gå ned i vekt, vil denne raske, enkle oppvarmingoppskriften holde deg fornøyd – uten fett eller kalorier.

Ideelt sett bør en fettfattig suppe opptas med i alle slankende dietter fordi det ifølge forskningen fyller seg bokstavelig talt og holder sulten i sjakk lenger enn et fast måltid.

Pakket med vitaminer og fibre, men uten fett, kan denne oppskriften til slankende squash suppen gjøres på under en halv time, og når du har fylt på deg, kan resten fryses i individuelle porsjonsstørrelser for neste gang. Oppskriften kan tilpasses til smak, men som du vil se fra ingrediensene som er oppført, er det ikke tilsatt fett, og suppen består hovedsakelig av sunne grønnsaker. Du kan ønske å bruke bare en aksjekubbe, eller utelat lager helt og legg til flere urter og krydder hvis kostholdet ditt krever lavere saltinnhold.

Oppskriften gir seks middels boller av suppe, hver bolle inneholder ca 30 cals.

Slankende Squash Suppe

Ingredienser:

For Seks Middels Skåler eller Fire Store

  • 1 stor butternut squash, skrelt og kupert.
  • 2 store løk
  • 4 gulrøtter skrelles og hakket
  • 4 fedd hvitløk, knust
  • 2 pints kyllingelager (laget med 2 lagerkubber)
  • 4 pinner selleri
  • Stor bunke timian
  • 1 laurbærblad
  • ½ rød chili

Fremgangsmåte:

Først hakk og skrell butternut squash og gulrøttene, kutt kyllingen i biter, dekk en stor panne med vann og sett på en moderat varme for å lage mat. Nå hakk løk, selleri og hvitløk tilsett chili og legg i en stor stekepanne med laurbærbladet og 100 ml vann, skru på varmen og rør hele tiden til løkene er kokte og myke i tekstur. Tilsett så i timianen (ikke bekymre deg for å ta bladerne av stilkene, fordi det vil bli blandet uansett) og hakkede chili til løkblandingen og rør, slå av varmen.

Når butternut squash og gulrøtter er tilberedt, hell innholdet av pannen (inkludert lager) i stekepannen med løkene og kombiner alle ingrediensene grovt. Bland ingrediensene med en blender eller bland ingrediensene i en standardblender (dette må kanskje gjøres i flere partier avhengig av blenderens størrelse).

Når hele blandingen er blandet (så tykk eller tynn som du vil), oppvarmes og serveres toppet med timian.