Enkel Ikke-Stek Middelhavsdiett Alternativer for når som helst på dagen

Enkel Ikke-Stek Middelhavsdiett Alternativer for når som helst på dagen

DEL

Middelhavsmat betyr ikke bare italiensk, fransk eller spansk mat. Mange europeiske og afrikanske land hevder Middelhavet som strandlinje. Noen av disse landene deler sine kulturer lettere enn andre. Alle landene har mange vanlige matvarer mellom dem. Siden en stor del av det daglige kostholdet er basert på fersk mat, er det ikke vanlig å spise mat.

Forbereder en Ikke-steke Mediterranean-Stil Måltid.

Mange av de vanlige middelhavsmatene er veldig sunne og krever lite eller ingen forberedelse. Middelhavet kosthold valg gjør for en god rask matbit eller et avslappet måltid, hvor livsstilene er bare litt tregere. Mange av de grunnleggende middelhavsmatene passer til et måltid når som helst på dagen.

Noen grunnleggende og vanlige middelhavsmåltider:

  • Artisjokker, marinert
  • Bønner, brune (som lupini) eller friske
  • Biscotti, lette dessert kjeks
  • Brød, mange varianter
  • Oster, mange varianter
  • Kikærter (cece, garbanzos), brined, hermetisert eller tørket (spis dem som nøtter, ikke veldig vanlig)
  • Kaffe, helst cappuccino eller espresso
  • Fennikel (anis), skiver
  • Fisk, hermetisert, som ansjos, sardiner og tunfisk
  • Frukt, som epler, datoer, fiken (tørket eller friskt), druer, sitroner, meloner og rosiner
  • Hummus
  • Salat, mange varianter
  • Kjøtt, herdet, slik som skiveskåret prosciutto, salami, soppresatta etc. (små mengder per porsjon)
  • Mineralvann, som S. Pellegrino
  • Nøtter, ulike varianter
  • Olivenolje, til dipping eller salater
  • Oliven, mange varianter
  • Peppers, varm eller søt, brined eller syltet
  • Skalldyr, friske muslinger eller østers
  • Krydderier – rosmarin, salt, svart og rød pepper, etc. – for å legge til dippingolje eller til salater
  • Tomater, friske og / eller soltørrede
  • Eddik, ulike typer, noen oster smaker godt med en liten balsamicoeddik
  • Vin, mange varianter (konsumere i moderasjon)
  • yoghurt

Porsjoner for en, to eller mange

Noen av disse matvarene kan sette sammen på en tallerken uten oppstyr. Du kan velge bare noen få ting for å lage et raskt måltid for en to personer. Du kan også velge mange elementer for en fest. Sett elementene på serveringsfat for dine gjester å velge hva de liker.

Hvis du har nok tilgjengelige valg, inkludert noen typer herdet kjøtt og oster, kan du glemme å lage en hovedrett, fordi alle vil være fulle av den summen som Middelhavsregionen tilbyr.

Fordeler med Middelhavet diett

Sammenlignet med det amerikanske kostholdet, er Middelhavet diett høyt i fiber fra frisk frukt og grønnsaker, og relativt lav i kolesterol og mettet fett. Rødt kjøtt spises sparsomt og i små porsjoner. Imidlertid har mange middelhavsmat, som oster, herdet kjøtt og tilberedte oliven, høyt saltinnhold.

Du trenger ikke alle matene som er nevnt ovenfor for et raskt og sunt måltid. Noen få friske mat valg gjør et godt alternativ til å spise over-bearbeidet mat, som er altfor typisk i den amerikanske dietten. Prøv også å ta med litt trening i din travle timeplan. En 30-minutters spasertur per dag er en fin måte å starte.