Fysisk overgang til et Raw-Living-Diett

Fysisk overgang til et Raw-Living-Diett

DEL

Begynn å spise Raw-Living-Diet

Starte en rå levende mat diett innebærer den svært enkle prosessen med å legge i mer rå mat til kostholdet ditt. Grønnsaker, frukt og nøtter kommer i sinnet. Ved å forlate disse matvarene rå holder du deres enzymer intakt, ikke forringer deres næringsstoffer og forlater deres livskraft fortsatt intakt.

Det er unødvendig å gjøre drastiske endringer i kostholdet ditt. Noen mennesker vil velge å gjøre det fordi det passer deres personlighet. Det er faktisk lettere å implementere kostholds- og livsstilsendringer på en mild måte, slik at det er nok tid til gradvis tilpasning til nye matvarer.

Kilde organisk levende mat

Når du legger til økende mengder rå matvarer, er det lurt å vurdere kvaliteten på de rå matene du spiser. Å kjøpe lokalt dyrket råvarer vil nesten alltid bety større friskhet og mindre håndtering. Økologiske produkter er uten kjemiske sprøyter i form av gjødsel, herbicider, plantevernmidler etc.

Disse giftige stoffene kan forbli i spormengder på ytre lag av ditt produkt. Beskjær som ikke er dyrket organisk, har mindre behov for å beskytte seg mot rovfugler og biller. På grunn av sprøytesprayene, er jordene de vokser i mangelfull av gunstig mikroflora og mange levende næringsstoffer.

En organisk plante vil bruke næringsrik jord til å vokse sterk og utvikle immunitet mot skadedyr. En sterkere plante er bedre, crunchier og full av mer nyttig ernæring.

Alltid spis best mulig mat

Husk at hvis økologisk mat ikke er tilgjengelig, ikke bli panikk. Så lenge du alltid spiser den beste maten som er tilgjengelig, vil du alltid gjøre det beste for kroppen din. Soaking ditt produkt i fortynnet eple cider eddik og vann har vist seg å fjerne rester av rester av pesticider.

Gjør handling i samfunnet ditt for å kilde økologisk produkter. Utdann dine venner og familie og spør på ditt lokale supermarked for å gi organisk.

Begynn å vokse din egne. Bli uavhengig og ta kontroll over din egen velvære. Dette er den eneste måten du kan være sikker på at du virkelig spiser det beste økologiske produktet. Dette er en middels til lang sikt løsning som det tar tid, men begynner med en gang. Gjør det din nye års oppløsning for å lære hvordan du skal begynne å dyrke dine egne grønnsaker.

Drikk rå grønnsaksjuice

Dette er den viktigste kosttilskuddene. De fleste av oss har spist dårlig i mange år og våre fordøyelseskanaler er belagt i massive mengder påvirket avføring. Dette forhindrer optimal fordøyelse av fast mat.

Vitaminer og mineraler i grønnsaksjuice er suspendert kolloidalt. Dette betyr at de tar form av svært små oppløste partikler. Disse kan krysse tarmveggen inn i blodet, direkte til cellene våre uten å aktivere fordøyelsen. Dette betyr maksimal næringsopptak fra minimumsutgifter av energi

En høyere kvalitetsjuicer sikrer mindre skade på næringsstoffene under juicing-prosessen, så det anbefales å undersøke alternativene før du kjøper en juicer.

Begynn å spire hjemme for å bygge opp enzymreserver

Spiring av et frø aktiverer enzymer inni den. Dette initierer vekstprosessen og resulterer i gunstige kjemiske endringer i frøets næringsstoffer. Enzymer er ansvarlige for alle fysiologiske aktiviteter i kroppen, inkludert fordøyelse. Å ta på enzymer gjennom kostholdskilder sikrer at enzymer produsert av kroppen er tilgjengelige for avgiftning og celleforyngelse.

Proteinene og karbohydrater i et frø er predigested under spiring, noe som gjør dem veldig enkle for kroppens bruk. Vitamin C, B-kompleks vitaminer og mange andre vitaminer økes mange ganger å lage spirer den mest konsentrerte ernæringskilden tilgjengelig.

Legg til immunforsterkende urter

En stor motivasjon bak de fleste legger til i sunn livsstilspraksis er å øke vitaliteten og redusere sykdomshendelsen. Et sterkt immunsystem sikrer infeksjon, sykdom og andre alvorligere sykdommer kan ikke ta tak i kroppen.

Rå økologisk hvitløk er et naturlig antibiotikum, og det gjør en god infeksjonsbekjempelse. Orientalske adaptogene urter som Ginseng, Guarana, Ashwaganda og Tulsi alle styrker immunforsvaret. Medisinske sopp som Astragalus, Reishi og Cordyceps er også gode immunforsterkere.

Alle disse urter er tilgjengelige i høy kvalitet, lett på nettet og i de fleste helsekostbutikker rundt om i landet. Prøv et par om gangen og legg dem til kostholdet ditt. Noen vil passe deg bedre enn andre.

Fordelene med Raw Living Food Diets

Å spise rå, levende mat er den største forandringen du noen gang vil gjennomføre for din livsstil. Naturens overflod legges for hver av oss, og bare ved å ta del av det kan vi innse vår sanne skjønnhet.

De fysiske næringsstoffene og den enzymatiske energien til rå levende mat gjør oss i stand til å oppfylle vårt potensiale og øke vår fysiske, mentale og åndelige funksjon til enestående nivåer.