Den Gode Lav-Kal Diett: Lunsj Tid! Smørbrød 101

Den Gode Lav-Kal Diett: Lunsj Tid! Smørbrød 101

DEL

Ok, så hvis du har fulgt råd fra diettisten din, hadde du en fin, lett-men-relativt-fylt frokost av, for eksempel havregryn og toast og / eller frukt, som holdt deg ned rundt 250 kalorier og pustet deg pent Over til lunsj. Det gir deg ca 950 kalorier å leke med for resten av dagen. En måte å se på dette ville være: «Okee doke, det er 475 kalorier for hvert måltid!» Men en annen måte, og måten jeg anbefaler, er å fortsette å …

Hold den på den lave

… og la masse rumleplass for resten av dagen. Dette skyldes at mye kan skje på resten av dagen. Du kan få et tilfelle av munchies rundt 4:00. Du kan bli invitert ut for drinker eller middag med en venn eller en dato. Du kan ha en elendig kveld ute, kom hjem og desperat kreve en sen kveldsmat for å oppmuntre deg. Og utover uforutsigbarheten i livet, er det det enkle faktum at de fleste av oss nyter en stor, varm og hjertelig middag, så det er måltidet vi virkelig ønsker å kunne spenne på. Det er også måltidet som har flest timer mellom det og det neste måltidet. Så det jeg får her er at jeg har funnet denne dietten går lettest ved å holde lunsj rundt 350 kalorier, 400 i det meste.

Nå er det alle mulige lunsjalternativer, mange flere enn frokost, og vi vil prøve å treffe så mange vi kan i de kommende kolonnene, men la oss starte med det mest vanlige lunsjkonseptet av alle …

Smørbrødet

Hvilken er en ganske stor og mangfoldig kategori i seg selv, men vi skal begynne med å fokusere på den mest konvensjonelle oppfatningen av en sandwich, som er lunsjkjøtt, grønnsaker, ost og krydder på to stykker brød. Så la oss slå det ned. Enkle ting først:

Lunsjkjøtt

Du kan virkelig ikke gå galt, for å hindre noen religiøse regler du følger, med pakker med skiver kyllingbryst (33 kalorier per 42 gram servering), skinke (50 kalorier per 51 gram servering) og kalkun (ditto). Røkt skinke dør litt under det med 45 kalorier, eller hvis du har en søt kjøttand, kan du gå med honningskinken for litt mer pricier, med 70 kalorier. Du er også ganske trygg med roastbiff (60 kalorier). Pastrami er på den høyere enden, med 80 kalorier for 57 gram, og til og med kalkun pastrami er fortsatt oppe på 75 cal. Stray fra det feltet, og ting blir dicier fortsatt. Bologna er et stort 90 kalorier per stykke på toppen av å være bologna. Salami er en fantastisk 120 kalorier for bare 30 gram servering.

Bacon, for øvrig, hvis du er i hele BLT-tingen, er ikke så ille et alternativ som du tror:

  • Klassisk bacon: 50 kalorier / skive
  • Maple premie: 45 kalorier / skive
  • Kalkun bacon: 35 kalorier / skive
  • Senterkutt: 25 kalorier / skive
  • Ekstra magert kalkunbacon: 20 kalorier / skive

(Ja, jeg vet, jeg hoppet over fårekjøtt. Du «Princess Bride» fanatikere lurer på hvordan kalori er en perk MLT, må gjøre egen forskning.)

Så ok, la oss si at du spiller det et sted i midten og la ca 70 kalorier for kjøttet. Nå kan vi hakke på noe …

Grønnsaker!

Jeg er vanligvis ikke en stor veggie fyr, men jeg vil si dette for dem: De vet hvordan å lage et smørbrød et måltid. Og til bemerkelsesverdig lavt kalori kostnad!

  • 1 salatblad: 1 kalori (!!)
  • 1 stykke tomat: 5 kalorier
  • 1/4 kopp grønn pepper (mer enn nok til en sandwich): 7 kalorier
  • 1 tykk stykke løk: 15 kalorier

Og så videre. I utgangspunktet slå deg ut, spesielt hvis du går lett på …

Sauser

Så langt som den tiår gamle mayo-sennep-debatten går, har jeg alltid kommet ned på mayo, smaksmessig, men kalori-vis, jeg må sitte med sennep. Selv en sennep som dekadent som honning sennep topp ut på 30 kalorier / spiseskje, men hvis du virkelig ønsker å spille det trygt, er det bokstavelig talt umulig å slå vanlig gul sennep, ved en mystifying null kalorier. Hvordan gjør de det? Vet ikke. Google det. Meg, jeg ville gå med noe i mellom, som en nydelig Dijon sennep, 15 cal / spiseskje.

Sammenlign det med mayo 90 kalorier per spiseskje, eller til og med lyse mayos 35-40. Andre alternativer som Kraft Sandwich Spread og Miracle Whip er også i 30-35 serien. Du kan gå med fettfattig mayo (15 per spiseskje) eller Smart Beat (10 per spiseskje), men personlig vil jeg kalle det et slikt offer av mayosmak at du også kan gå med sennep. Kilometertrykket kan variere.

I hvert fall er du fri til å eksperimentere med veggie- og krydderkombinasjoner til ditt hjertes ønske, og hvis du er som meg, vil du sannsynligvis komme opp med totalt for de to som er rundt 30 kalorier, og legger oss til en estimert 100 kalorier så langt. Hva er igjen? Tid til å si …

Ost!

Nei, beklager, jeg vil ikke dekke alle typer ost under solen, da vi kommer til å være her hele dagen. Jeg vil heller ikke berøre emnet for hodeost. Noen gang. Men her er det grunnlegende om ost:

De fleste av de vanlige supermarkeddeliostene kommer inn på rundt 70-80 kalorier per stykke. Jeg snakker om din provolone, din pepper jack, din gouda, din colby, din mozzarella, din sveitser. Ved siden av dem finner du vanligvis reduserte fettalternativer, noe som bringer det ned til ca 60, eller til og med 50 i tilfelle av provolon. Deretter fikk du dine perfekt firkantede, individuelt innpakket alternativer som amerikansk ost og Velveeta, som også er 60-ish eller 50-ish hvis du går med 2% melkesortet, og du kan til og med få så lite som 30 per stykke hvis du Gå med den fettfrie versjonen, men … har du hatt fettfri ost?

Så igjen, la oss sikte på midten og anslå 70 kalorier verdt av ostegodtgjørelse, og bringe oss til ca 170 kalorier verdt av sandwich innards. Ikke verst! Det er mindre enn halvparten av vår kvote for hele smørbrød, og forlater oss med et sted mellom 180 og 230 kalorier for brødet …

Som vi vil dekke i neste kolonne, men hvis du ikke kan vente så lenge, har du allerede fixinene for en deilig salat.