Den Godt likte Lo-Cal Diett: Breakfast Miscellany

Den Godt likte Lo-Cal Diett: Breakfast Miscellany

DEL

Så du nærmer deg to ukers varemerket av 1200 diett per dag, og du er bare ren syk av de gode valgene og ikke vil ødelegge dagen med de dårlige, så …

Hva annet har du fått?

Bare for å få alle på samme side, hva vi vet så langt om frokost, som ideelt sett holder under 250 kalorier eller så …

Beste valg: Havremel

Andre valg: Kaldt frokostblanding og eggbaserte retter, avhengig av spesifikasjonene

En bestemt blandet pose: Pannekaker, vafler, fransk toast og deres ilk.

Og resten? Enda mer bestemt blandet.

Til vitne:

Hva med bra gamle …

Lox n ‘Bagels?

Høres sunt nok, ikke sant?

Eh.

Ditt hovedproblem her er bagel, en mellomstor som vil lede deg et sted rundt 300-350 kalorier. Men det er en hel bagel. Hvis du går den åpne veien, er du ikke i så dårlig form. Figur ca 170 kalorier for bagel, lox er bare 33 kalorier per unse og 100 kalorier per unse med vanlig kremost … så du bør i stedet trolig gå med den perfekt spiselige LIGHT kremosten, med 45 kalorier en spiseskje. Det setter deg på rundt 250, så selv om du kaster på et stykke løk (5-6 kal) og / eller tomat (15 cal.), Er du fortsatt under 300. Det er ikke mye mat, men det Jeg vil gjøre i en klemme.

Kjeks og saus?

Oi da. Du vil ikke vite.

(Kom igjen, ikke engang en kjeks og en minimal jussejuice?)

(Stol på meg på dette. Fortsett å flytte.)

Pop Tarts?

En enkelt jordbær Pop Tart er ca 200 kalorier. Så ja, du kan gå dit, men vil du virkelig? Er det verdt det? Hva er en Pop Tart, som seks biter i beste fall? Ved 33 kalorier per bit?

Eh … Kanskje ikke. Hva med en …

Bran Muffin?

Litt bedre, avhengig av størrelse og ingredienser. Lav enden vil være ca 130 kalorier; Starbucks-enden vil være mer som 420 kalorier … og hvis det ikke var dårlig nok, vil det smake som en Starbucks klidmuffin. (Seriøst er deres bakverk aldri, aldri så bra som de ser ut, er de?)

Ok, kanskje ikke Starbucks, men hva om jeg leder nabo til Jamba Juice for en …

Smoothie?

Vi kommer inn i bestemte hurtigmat valg på en annen dag, men generelt, ja, noen av deres 16 oz. Drikker er innenfor rekkevidde vi ønsker, som du kan se selv på deres ernæringsside. Den karibiske passionen, for eksempel, er 250 på nesen. Igjen: Det er 16-ouncers, den minste størrelsen.

Du kan også selvsagt lage din egen hjemme med en kombinasjon av frukt (jeg kan virkelig ikke stresse dette nok: BERRIES), yoghurt, juice, melk og protein etter eget valg. Noen ganger tar en perfekt velsmakende og fylling rist ikke mye i veien for ingredienser, krefter eller oppfinnsomhet. Jeg hadde bare en av disse tidligere i dag:

1 kopp usøtet mandelmelk = 40 kalorier

1 banan = ca 100 kalorier

1/2 kopp Dreyers vanilje fettfri frossen yoghurt = 90 kalorier

Parpakker med Splenda og litt is = Nesten ingen

Totalt kalorier: 230. Sult tilfredsstillelse: Godtagbar.

Men du vil nok ikke bare ha en riste til frokost med mindre du er Tommy Lasorda (Barn … spør dine foreldre.); Du vil helst ha et glass appelsinjuice (110-120 kalorier / kopp) kombinert med …

Andre Munchables

Smultring? (185 kalorier bare for en PLAIN en.

Engelsk muffin? (Like ille.)

Kaffekake? (Enda verre.)

(Forverret sukk) …

Skål? Kom igjen, vær så snill?

Avhenger av toast, men sikkert, en fin 70-kalori stykke Orowheat Double Fiber med en 50-kalori spiseskje drue gelé? Høres ikke alt som fyller på meg, men visst, hvis du er så desperat for en endring i tempo, gå for det.

Og med det tror jeg vi har dekket alle konvensjonelle frokostmulighetene. Forhåpentligvis er det nå klart at mye av denne dietten handler om å øke sin bevissthet om statistikken på alt du spiser, enten det er en hovedrett, en drikk eller en krydder. Du kan spise alt du vil, teknisk, så lenge du betaler nok oppmerksomhet for å holde tallene nede. Hvis du virkelig, virkelig, virkelig ikke kan motstå den Krispy Kreme, er det langt fra meg å knuse deg, så lenge du vet hva slags tall du bruker og hvordan det kommer til å påvirke resten av dagen . (200 kalorier for en glasert. Ikke så ille som du trodde, eh?)

Personlig vil jeg heller skimp på frokost fordi det frigjør meg for å være mer liberal med resten av dagen, men hvis du er mer av en lunsjskipper, så griper du med sirupen og får (relativt) gal.

Og snakker om lunsj …

Følg med.