GoWhite Pro – For Hvitere Tenner Helt Enkelt

GoWhite Pro – For Hvitere Tenner Helt Enkelt

DEL
gowhite

Vi har alle sett på bildene av kjendisene som har nydelige hvite smil og ikke en eneste gul tann i siktet. Jeg har selv prøvd mange forskjellige metoder for å få hvitere tenner, alt fra kjerringråd til produkter som påstår at de skal hjelpe. Det finnes utallig reklamer som lover deg gull og grønne skoger når det kommer til hvite tenner, men ikke alle fungere som de lover.

Nå har det kommet et nytt produkt på markedet, GoWhite, kanskje har du allerede sett reklamen av produktet på TV.

Produktet lover hvitere tenner på en uke, alt ved hjelp av en enkel børstepenn og alt kan gjøres hjemme på ditt eget bad. På denne måten slipper du unna dyre tannlegebesøk og unødvendig utgifter. Hjemmebleking har aldri vært enklere og tryggere.

Hvite tenner gir det bedre selvtillit. Du vil ikke lengre være redd for å vise frem tenne dine. Hjemmebleking som fungere så bra høres for godt ut til å være sant, men det er faktisk det! Nedenfor har vi skrevet en liten anmeldelse av GoWhite så kan du få vite hva det er og hva det gjør.


GoWhite: Tannblekning – et «must have»

Tannbleking har tatt oppmerksomheten til mange mennesker i dag, fordi i dagens konkurransedyktige, raske verden er det viktig å ha et skinnende utseende. Gule tenner maler ikke et bilde av et sunt vesen og får en person til å virke lurvet og ubemannet.

Farging kan oppstå på grunn av mange årsaker, men de viktigste årsakene som er beskrevet av medisinske eksperter inkluderer vanlig drikkforbruk, overdrevent alkoholinntak og uopphørlig røyking og snusing.

Når det gjelder kliniske data, er kaffe mest kjent med visse midler som virker sammen med emaljen i tennene våre. Stoffer som koffein sliter gradvis bort i vårt beskyttende lag og kan forårsake oppløsning av viktige kalsium og andre mineralforekomster, noe som fører til dårlig strukturell integritet og farging.

På samme måte inneholder te som er en av de mest konsumerte drikkene i verden, visse farger som når de ikke er fjernet, kan forårsake langvarig misfarging av individets tenner.

Til slutt inneholder sigaretter forskjellige fysiske ingredienser som nikotin og tjære som har en synlig fargekomponent til dem. De belegger gradvis tennene våre og får dem til å begynne å vises brun og gul.

Imidlertid, i motsetning til kaffe og te, kan sigaretter gradvis ødelegge integriteten til tannkjøttet og røttene, og forårsake at tennene råtner og så til slutt forfall. På grunn av fremskrittene i det vitenskapelige samfunnet, er det mange alternativer som nå er tilgjengelig og kan tilby øyeblikkelige blekede resultater.

Folk kan velge mellom kjemiske hjelpemidler, tyggegummi, spesialiserte tannkrem, medisinske prosedyrer, som alle tilbyr brukere med varierende grad av tannbleking og kostnadsalternativer.


GoWhite – Hemmeligheten bak et hvitt smil 

GoWhite er et helt nytt tannblekingsalternativ som lover å gi brukerne øyeblikkelig strålende hvite tenner, alle komponentene som brukes til å gjøre produktet er naturlig og har vitenskapelig litteratur for å sikkerhetskopiere dem.

Siden produsentene har å gjøre med tennene å gjøre, har produktet blitt utformet på en slik måte at det ikke skader emaljen eller kalsiuminnholdet i våre kjever. Dermed kan den brukes trygt over lange varsler uten risiko for å skade noen del av kroppen vår.

Med GoWhite vil du oppleve at tennene blir opptil 6 fargetoner lysere. Det er utrolig lett å bruke og tennene dine blir både polert og bleket. Du vil oppleve et profesjonelt resultat hjemme i din egen stue. Med dette produktet kan du spare tid – og ikke minst mye penger. Vi alle vet hvor dyrt et tannlegebesøk kan være, og for å oppleve samme resultat må du koste på deg mye.

Med GoWhite vil du oppleve det samme resultatet som du får hos tannlege og til en mye billigere pris.


GoWhite: Hva er egentlig årsakene til gule tenner?

Kaffe – i motsetning til det mange tror er det ikke kaffens mørke farge som forårsaker den gule misfargingen, det er faktisk det høye koffeininnholdet og kaffens angrep på tannemaljen som gjør at overflaten perforeres. Dette skaper misfarging og stygge flekker.

Te – en kanskje ikke så kjent grunn til gule tenner, men jevnlig tedrikken vil også føre til misfarget plakk på tannoverflaten. Hvis plakket ikke blir børstet bort, kan dette raskt føre til permanent misfargede og gule tenner.

Røyking – her kommer en litt mer kjent grunn igjen. Sigaretter inneholder både nikotin og tjære. Dette fører over tid til at det oppstår gul misfarging, noe som til slutt trekker inn under tannoverflaten.

Snus – mange tror at snus er mildere for tennene enn røyk, men det her helt feil. Tobakken og nikotinen i snus ødelegger både denne og tannkjøttet, og kan føre til misfarging og flekker på tennene.


Lysere tenner med 3 enkle trinn

GoWhite tannblekning er utrolig enkelt, noe man ikke skulle trodd når man ser det fantastiske resultatet. Det er faktisk så enkelt som en, to, tre.

Første trinn – Vask hendene godt. Åpne pakken med tannblekeren.

Andre trinn – Riv forsiktig en av posene åpen og ta ut blekeremsene.

Tredje trinn – Trekk den nederste remsen av underlaget og fest den til tennene i underkjeven (plasser siden som kleber mot tennene). Gjenta prosessen på tennene i overkjeven med den øverste remsen. Remsen vil virke på tennene og løse seg opp etter 5 til 7 minutter.


Hvordan fungere produktet og hva er ingrediensene?

Produsenten av GoWhite har ikke oppført ingrediensene til produktet åpenlyst på merkets hjemmeside. Det er derimot klart at at formelen er i stand til å unngå at tenne får flekker, samt fjerne gule og misfargede tenner.

Videre er det statistisk signifikant bevis på at bruken av GoWhite i kroppen gjør at brukerne får imponerende glitrende og skinnende rene tenner. Ingrediensene i supplementet er i stand til å oppløse fargestoffet i tennene og dermed støtte brukeren til å skylle ut flekkene og forbli i ren tannformel.


Hva gjør egentlig dette produktet?

Noen av de viktigste fordelene som man kan trekke ut fra regelmessig med GoWhite inkluderer:

Bleking: Studier gjort ved bruk av produktet har vist at ved vanlig bruk kan en person lyse opp sine tenner med opptil 95% sammenlignet med andre blekemidler.De sentrale komponentene i blandingen er kjent for å samhandle med brunhet som forårsaker antistoffer og eliminerer dem for godt.

Flekker: De primære ingrediensene har vist seg å redusere flekker forårsaket på grunn av usunne livstilsvalg, de aktive midlene i blandingen har vist seg å ikke bare redusere gule tenner, men også gi et beskyttende skjold til tennene våre, slik at eventuelle eksterne agenter som vil samhandle med vår emalje kan elimineres umiddelbart.

Misfarging: Hovedfordelen ved å bruke GoWhite er at den muliggjør gradvis eliminering av gule og misfargede tenner som kun kan fjernes med grundig rensing. Ved å bruke spesialiserte ingredienser kan produktet lyse opp tennene med opptil 6 nyanser. Dette betyr bokstavelig talt at man kan korrigere en hvilken som helst grad av misfarging ved bruk av GoWhite.

Litt om produsenten

Produsenten av GoWhite har samme navn som produktet og har gjort alt for å lage det beste innen tannblekning som også støtter kundenes helse. De har produsert mange produkter, og til dags dato er GoWhite det produktet som er bevist å gi de beste resultatene ved å bistå med imponerende tannhelse og utrolig tannblekning.

Produsenten av GoWhite hevder at produktet er en naturlig formel og rengjør brukerens tenner uten å irritere eller gjøre tennene mer følsomme, de mest følsomme delene av tennene og tannkjøttet er også helt trygge under behandlingen. Forfall av tennene vil også minke ved bruk av dette produktet.


Forskingen står i lag med GoWhite

Forskning har vist at bleking er et effektivt middel for å redusere de fleste flekker og misfarginger på tennene som har blitt forårsaket på grunn av alder, samt bruk av tobakk, kaffe og te. På grunnlag av kliniske studier har 96% av pasientene med denne typen flekker brukt noen form for lette effekt. Statistiske data har vist at «Tannbleking»-behandlinger er de vanligste kosmetiske prosedyrene som utføres av tannleger i dag, med for eksempel over 100 000 utført i Australia i fjor.

Med hensyn til det økonomiske aspektet av dette kan behandlinger utført av en tannlege være både kostbart og tidkrevende, dermed gir GoWhite brukere mulighet til å få nesten identiske resultater hjemme for en brøkdel av kostnaden. Også ved bruk av denne patenterte blekingsteknologien kan brukerne nyte sunnere tenner uten risiko for permanent skade knyttet til laser eller LED-assistert teknologi.


Fordelene ved bruk av GoWhite

  • Støtter brukerens kropp for å oppnå bedre helse i tannlegemet slik at det blir mulig for selvtillit og betraktning å bli forbedret;
  • Eliminerer også dårlig bakteriell fra brukerens bukkale hulrom for å oppnå bedre helse og frisk pust i munnen;
  • Regelmessig bruk av supplementet GoWhite i kroppen resulterer i hvite og ønskelige tenner på kort tid.

Ulemper ved bruk av GoWhite

Det finnes ingen ulemper ved bruk av GoWhite, faktisk så finnes det ingen bivirkninger heller.

Hvor lenge skal man bruke GoWhite?

Selv om det gir gode resultater i løpet av minutter, er det ønskelig å fortsette å bruke GoWhite til de 6 stripene er over, og deretter overvåke resultatene.

Hvite tenner er rekkefølgen til den moderne verden. De gjør skaper bedre selvtillit og gjøre det enklere å snakke, smile og til og med le trygt. Folk som ikke har fine hvite tenner kan finne seg i svært store problemer når det gjelder sosialisering med venner. GoWhite er det siste innen formulerte supplementet som er opptatt av å gi brukerne en imponerende bleking effekt på tennene til tross for graden av mørkere eller guling av tennene.

Det er gjort rimelig og er gunstig for alle brukere som er interessert i å øke deres tannhelse.


Kundenes meninger

Det viktigste når man skal kjøpe et nytt produkt er kundenes meninger, de forteller sannheten om hvordan et produkt fungerer. Kundens meninger om GoWhite har vært gode, mange anmeldelser publisert i blader og nasjonale aviser har snakket godt om produktet.

Noen vurderinger inkluderer de fra Daily Mail som sier at GoWhite er et utmerket alternativ til tannleger som krever en enorm summer for samme resultat. På samme måte sier The Age at produktet er svært nyttig, da det lett kan brukes i trygghet i ditt eget hjem.

Produktet kan kjøpes på merkets hjemmeside og kommer i form av strips som hjelper til med bleking av tennene i løpet av 5 til 7 minutter. Bruken av dette produktet vil holde tennene hvite, sterke og skinnende nok til å booste selvtilliten og du kommer til å smile bredere enn noen gang.

 gowhite AnmeldelserBesøk GoWhite Offisiell Nettside