Den Grapefrukt Diet: En Lav Karbo Gimmik

Den Grapefrukt Diet: En Lav Karbo Gimmik

DEL

Grapefruktdiet har angivelig vært rundt siden 1930-tallet, og har også gått med navn som Hollywood Diet og, feil, som Mayo Clinic Diet.

Det ser ikke ut til å være noen klar tilskudd til kilden til dietten. Det ser ut til at ingen ønsket å ta ansvar for det.

Den grunnleggende forutsetningen for dietten er at Grapefrukt er en mystisk frukt som på en eller annen måte øker «fettforbrenning» ved å spise bare halvparten av en grapefrukt før hvert måltid.

Selvfølgelig er det både latterlig og usannsynlig, og så er grapefruktdiet ikke bare om grapefrukt.

Det er faktisk en ganske streng diettplan som ligner på et ketogent diett som Atkins diettplanen, i tillegg til tillegg av det enkle karbohydratet, høyfibre grapefrukt før hvert måltid. Fordelere av dietten hevder at du kan miste ca 10 pounds i 10 dager på kostholdet.

Grapefrukt er ikke en magisk frukt, men det er sunt for deg. Grapefrukt, som mest frukt, er rik på vitaminer og mineraler.

Det er også lavt på den glykemiske indeksen og fremkaller mindre insulinrespons fra kroppen enn hvis du spiste raffinert, stivelsesholdig karbohydrater på plass. Det er spesielt grunnen til at dietten ser ut til å fungere som annonsert på overflaten.

Du kan for eksempel ikke konsumere en grapefrukt etterfulgt av en Double Whopper ™ tre ganger om dagen og regner med å miste vekt. Karbohydrater fra hamburgeren vil gi en signifikant insulinrespons for å håndtere den innkommende glukosebelastningen i blodet ditt, og du vil bli sulten igjen på kort tid. På Grapefrukt dietten er du i utgangspunktet følgende et ketogent diett uten å adoptere den upopulære moniker av «lav carb». Trenger du mer bevis? Her er en eksempelsmeny.

Eksempel diett:

Frokost: Grapefrukt, Bacon og Egg, Svart Kaffe

Lunsj: Grapefrukt, Salat med fullfett dressing, Ubegrenset kjøtt

Middag: Grapefrukt, Ubegrenset kjøtt eller fisk, ikke-stivelsesholdige grønne grønnsaker

Hvis du fjernet Grapefrukt fra dette bildet hva du ender med er en høyt ketogen diettplan. Svart kaffe betyr ikke tilsatt sukker. Tilsetning av sukker til grapefrukten er også utenfor grenser. Kjøtt og grønnsaker og ferske salatdressing har svært begrenset karbohydrater. Grunnen til at grapefruktdiet ser ut til å virke, er fordi du faktisk følger Atkins dietten under et annet navn!

Så lenge du skal følge Atkins-dietten, hvorfor ikke gå helt og eliminere Grapefruits også?

Selv om grapefrukt er ubestridelig sunn, bidrar de fortsatt til blodsukkernivået og fremmer fortsatt et insulinrespons. Ved å konsumere karbohydrater, selv i en begrenset skala, vil kroppen din seesagge inn og ut av ketose. Mange mennesker har vellykket fulgt lave carb dietter i mange år og har mistet betydelige mengder vekt. Hvis målet ditt er vekttap, bør du vurdere å gå hele veien.