Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel – Prøver du å gå...

Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel – Prøver du å gå ned i vekt?

DEL
Hyper Tone Force

Hyper Tone Force og Hyper Tone Excel
– Ønsker du å oppnå drømmekroppen på rekordtid? Ta en titt her!

Hvem ønsker seg ikke drømmekroppen på raskest mulig tid. Mange kjenner seg vel igjen, man trener dagen lang og holder seg til strenge dietter, men uansett hvor mange forskjellige dietter og treningsprogram når man ikke frem til målet.

Med Arnold Schwarzenegger og Lou Ferrigno som forbilder kan det være utrolig demotiverende og ikke komme ditt man ønsker seg. For hvor mange timer har du ikke lagt inn på treningssenteret?

Hvor mange kroner har du ikke brukt på personligtrener for det beste treningsprogrammet og de aller nyeste og beste diettplanene?

Heldigvis finnes det nye kosttilskudd på markedet som lover å øke din muskelmasse, helt naturlig og uten noe skumle stoffer. Denne omtalte kuren består faktisk av to deler, Hyper Tone Excel i kombinasjon med Hyper Tone Force. Dette for å gi deg som bruker det beste resultatet du noen gang kunne forestilt deg.

Høres dette interessant ut for deg? Bare fortsett og les, vi har skrevet alt du trenger å vite om kuren og de to produktene.


Hyper Tone Force

Denne kuren består av to deler. Ved å kombinere disse to produktene vil du oppnå det beste resultatet. Nå har vi sett på den første delen av kuren, som består i å øke ditt naturlige testosteronnivå.

Så nå er det tid for den andre delen, Hyper Tone Force. Dette produktet gir deg en lovnad om å øke dine muskler samtidig som du øker ditt energinivå.

Dette er hva du vil oppleve når du bruker Hyper Tone Force:

 • Økt styrke;
 • Forbedret utholdenhet;
 • Økt metabolisme;
 • Maksimere flexstyrken;

Fjerne giftstoffer fra kroppen.


Hyper Tone Excel

Hyper Tone Excel er et helt nytt kosttilskudd som lover å med å øke din seksualdrift, øke muskelmassen din og øke ditt naturlige testosteronnivå. For menn er testosteron utrolig viktig, og vet hjelp av dette kosttilskuddet vil du oppleve:

 • Økt libido og seksuell ytelse;
 • Bygge fettfri muskelmasse og samtidig redusere fett;
 • Øk viriliteten, energien og utholdenheten din;
 • Oppleve bedre og sterkere ereksjon;
 • Forbedre ditt emosjonelle velvære og helse;
 • Få tilbake din seksuelle tiltrekningskraft;

Kombinasjon av Hyper Tone Excel og Hyper Tone Force.

Begge disse produktene fungere utrolig bra hver for seg, men når disse blir kombinerer disse to vil du oppleve et resultat du ikke trodde var mulig.

For å kunne forstå hva denne kuren gjør med din kropp må vi gå nærmere innpå hva de to produktene gjør hver for seg.

Hyper Tone Force AnmeldelserBesøk Hyper Tone Force Offisiell Nettside
Besøk Hyper Tone Excel Offisiell Nettside

Testosteron

Får å få et bedre innsyn på hvordan dette kosttilskuddet fungerer må vi se litt på hva testosteron faktisk er og hva det gjør med kroppen. Testosteron har forskjellig funksjon etter hvor gammel du er. Under puberteten er testosteronet hovedsakelige ansvarlig for byggingen av muskler og øke størrelsen på penis og testiklene. Når en mann når voksen alder blir hovedansvaret til testosteronet forandret, nå er det viktig for å kunne utvikle muskelmasse, gjøre beinene sterkere, opprettholde sunn ereksjon og sørge for å beholde interessen for sex. For å si det enkelt, testosteron er det som gjør menn til menn.

Etter at man har fylt 30 år starter reduksjonen av testosteronnivået. Dette førere til at mange menn får store problemer, og de fleste vet ikke at det er på grunn av det nedsatte testosteronnivået. Mange opplever problemer som redusert seksuell lyst, manglende motivasjon og energi, økt lagring av fett (spesielt rundt magen), reduksjon av muskelmasse og sist men ikke minst, delvis eller fullstendig manglende ereksjon.

En studie utført på Universitetet i Edinbrugh viser at det også er en direkte sammenheng mellom mangel på testosteron og mer alvorlige helseproblemer som hjertesykdom, diabeters og depresjon.


Hyper Tone Excel øker ditt naturlige testosteronnivå

hyper tone excelTestosteron gir menn styrke, noe som er en av grunnene til at bruk av steroider er populært blant idrettsutøvere. Lavt testosteronnivå kan være en av grunnene til at du ikke oppnår den muskelmassen du ønsker deg. Dette mannlige hormonet skilles ut i testiklene og gir økt muskelmasse og styrke.

Når nivåene reduseres blir også musklene redusert, forskere har faktisk funnet en sammenheng mellom lavt testosteronnivå og kroppsfett. Èn studie viser at 40 % av overvektige menn hadde lavere testosteronnivå enn det som er normalt.

Testosteron er det som starter veksten av genitaliene i puberteten. Uten dette klarer ikke penisen å fungere og testiklene vil stoppe å produsere sæd. Dette fører til manglende ereksjon. Du kan også oppleve dempet seksuelle tanker og ønsker om å sette dem ut i livet. Alt dette har en felles bakgrunn, redusert sexlyst gjør det vanskelig å yte seksuelt.


Hva inneholder Hyper Tone Excel

Hyper Tone Excel består kun av helt naturlige ingredienser. Det er ikke tilsatt noen form for kjemiske fyllstoffer eller andre unaturlige ingredienser.

Vi har lagd en enkel oversikt over kosttilskuddets ingredienser, så kan du se hva som fører til denne fantastiske forandringen i din kropp.

 • Longjack (Tongkat Ali). Longjack, også kjent som Tongkat Ali, er en superstjerne i botanikken. Den fremmer både libido og seksuell ytelse samtidig som den gir økt hormonbalanse. Ikke nok med det, denne planten støtter bygging av muskler og tap av fett.
 • Hericiumekstrakt fremmer optimalt blodsukkernivå og hjelper til med å mobilisere fettceller. En dobbel placebostudie viser bedring i kognetive celler ved bruk av denne.
 • Koreansk ginsengekstrakt: Denne spesielle ginsengekstrakten gir sterkere ereksjon og hardhet, øker din fysiske og mentale energi og fremmer ditt emosjonelle velvære.
 • Planten bispelue:Et afrodisiakum som har blitt brukt til å øke sexlysten og fremme evnen til å få ereksjon i over 2000 år, dette med stor suksess.
 • Tribulus terrestris: Tribulus fungere ved å øke nivået av det luteiniserende hormonet. Det er dette hormonet som sender signal gjennom kroppen for å starte produksjon av testosteron. Ved å øke dette hormonet vil du merke økt seksuell funksjon og økt evne til å utføre idrett.
 • Maca (Lepidium Meyenii): Maca-roten er et vitenskapelig bevist afrodisiakum, noe som gir en sterk økning i sexlysten og sædvolumet. I tillegg er det et adaptogen, noe som betyr at den øker kroppens evne til å bekjempe innvendig eller utvendig stress.

Hyper Tone Excel består av en kraftig og helt naturlig formel som er spesielt utformet for å øke din naturlige testosteronproduksjon. Dette blir gjort helt uten skadelige medisiner eller innsprøytinger.

Med den eksklusive blandingen av naturlige bestanddeler gjør det Hyper Tone Excel til en av de mest effektive måtene å øke ditt testosteronnivå, samtidig bil din seksuelle ytelse økes på en helt naturlig måte.

Rapporter fra The Maya Clinic viser at redusert testosteronproduksjon etter hvert som menn blir eldre bidrar til nedsatt libido. Side Hyper Tone Excel hjelper deg med å opprettholde et høyere testosteronnivå vil også libidoen din holde seg aktiv og optimere din evne til å ha sex.


Intense treningsøkter og vanvittige resultater

Hyper Tone Force er utarbeidet gjennom nøye forskning og de reneste råvarene som er tilgjengelig, i samarbeid med erfarne medisinske- og treningseksperter. Kosttilskuddet er produsert med en proprietær kombinasjon av ingredienser av svært høy kvalitet som gir deg økt muskelstyrke, økt utholdenhet, redusert restitusjonstid og øker kroppens evne til å holde ut lengre ved fysisk aktivitet.

Dette betyr at du vil motta et effektivt produkt som kutter tiden du trenger å bruke på treningsstudio vesentlig, samtidig vil restitusjonstiden kroppen din behøver synke betraktelig. Muskelfornyelsesprosessen vil fremskyndes, noe som gjør at du bil bygge en sterkere og sunnere kropp raskere. Kosttilskuddet formel skaper det mest effektive muskelbyggende næringsstoffet som er tilgjengelig.

Hyper Tone Force er et muskelstyrkendekosttilskudd som er formulert for å øke viktige hormoner som stimulerer vekst, cellereproduksjon og cellefornyelse, samtidig som den hjelper helbredelse.

Dette resulterer i økt muskelstørrelse, økt sammentrekning, styrke, utholdenhet, effekt, kraftkapasitet g en evig følelse av å være pumpet.

Hyper Tone Force inneholder l-citrullin, mineraler, l-arginin og l-argininhydroklorid. Dette vil gi deg en utrolig boost på trening og du vil merke de fantastiske virkningene allerede første treningsøkt.


Hvem er Hyper Tone Force for?

Er du seriøs om å øke din muskelmasse, om å se og føle deg absolutt best mulig, da er Hyper Tone Force for deg. Produktet gir deg:

 • Økt HGH-produksjon helt naturlig;
 • Hjelper til å helbrede og reparerer skadet vev;
 • Bidrar til å regulere immunsystemet;
 • Gir deg dypere søvn som gir deg bedre hvile;
 • Maksimerer oksygentilførselen.

Bruk av Hyper Tone Force gir det en eksplosiv styrke, forbedring av fettfrie muskler, økt belastningskapasitet og utholdenhet og optimerer din atletiske prestasjon.


Kombinasjon av Hyper Tone Excel og Hyper Tone Force

Hver for seg fungere begge disse kosttilskuddene utrolig bra, men hvis du bruker begge to i en kombinasjon vil du oppleve en helt utrolig effekt. Dette vil øke ditt testosteronnivå samtidig som du vil oppleve en utrolig økning av muskelmasse.

Hyper Tone Force er ofte bruk for å gi litt ekstra før trening, en såkalt pre-workout. Dette vil gi deg den ekstra energien du behøver for å få en optimal treningsøkt. Det beste er å ta to tabletter av kosttilskuddet 30 minutter før trening og du vil få en treningsøkt du aldri har sett maken til.

I tillegg til denne fantastiske energien under trening og den raske restitusjonen vil du oppleve alle fordelene med økt testosteronnivå. Du vil oppleve økt sekslyst, økt libido og seksuell ytelse, og ikke minst få tilbake din seksuelle tiltrekningskraft. Dette tror jeg både du og din partner vil nyte godt av.

Kombinasjonen av disse to kosttilskuddene vil gi deg den muskuløse kroppen du alltid har drømt om. Du vil kunne bygge en fettfri muskelmasse, samtidig som du reduserer fettet som allerede har lagt seg på kroppen din. Energinivået ditt vil øke betraktelig og du vil føle deg friskere og bedre både psykisk og fysisk.

Resultatene av ditt økte testosteronnivå vil du oppleve utrolig raskt, det samme gjelder den ekstra energien. Alle ingrediensene er selvfølgelig helt naturlige og det brukes ingen kunstige tilsetningsstoffer eller kjemiske fyllstoffer. Begge kosttilskuddene er nøye utvikle av eksperter innenfor både trening og medisin, dette for at du skal oppleve den beste effekten. Det er ingen bivirkninger, du vil kun oppleve de positive effektene og dra fordel av hva kosttilskuddene bringer deg.

Hyper Tone Force AnmeldelserBesøk Hyper Tone Force Offisiell Nettside
Besøk Hyper Tone Excel Offisiell Nettside