Japanske Terapi – Hydroterapi og Kostterapi

Japanske Terapi – Hydroterapi og Kostterapi

DEL

Japansk medisin vokser i popularitet, selv om det er fortsatt mindre kjent i Vesten, i forhold til ayurvedisk medisin, tradisjonell kinesisk eller tibetansk medisin. To former for japanske terapi som har eksistert i mange år omfatter praktisering av hydroterapi og kostterapi.

Hva er Japansk Hydroterapi?

Hydroterapi av utgangspunktet innebærer å bruke vann som et middel for rensing av kroppen og bidra til å lindre ulike helsemessige forhold, samt å avverge ulike sykdommer. Tradisjonelt har sykdommen vært knyttet til urenhet og usunn livsstil, Alt som er den viktigste årsak til at bruken av hydroterapi blir sett på som viktig å tilnærming til helse og velvære. Besøk til naturlige onsen spa-bad er en svært populær del av japansk liv, mens bading er ansett som en normal daglig ritual. De utgjorde gjorde mineral spabad har naturlige helbredende egenskaper er ikke bare finnes i japansk kultur, som konseptet så hva en stor del av romersk historie.

Innen Complementary Medicine For Dummies, fremhever Young viktige helsemessige fordeler knyttet til praktiseringen av japanske hydroterapi, for å inkludere følgende:

  • lindrer leddgikt smerte
  • hjelper leddsmerter
  • forbedrer sirkulasjonen
  • forebygger forkjølelse og influensa

Japansk kostterapi – Macrobiotics

En form for japansk kostterapi som har enormt økt i popularitet de siste årene, hovedsakelig takket være kjendis profiler av sine tilhengere: som Chris Martin og Gwyneth Paltrow er macrobiotics. Imidlertid har praksisen med å spise visse matvarer i kombinasjon og unngå andre matvarer vært brukt siden antikken. .Ifølge Young, viktige aspekter av japansk kostterapi, inkluderer følgende:

  • spise sesongbasert mat
  • å spise fersk mat
  • balansering og kombinere mat farger / opprinnelse
  • kombinere mat fra land / sjø / fjell i en skål
  • balansering syre / alkalisk mat

Macrobiotics er blitt et populært valg innen vestlige kulturer, som den har mange helbredende fordeler og bidrar til å redusere sukker cravings, som kan føre til vektøkning. IMIDLERTIDIG macrobiotics er ikke bare knyttet til mat og drikke, med mange makrobiotiske tilhengere så bestemme seg for å vedta en makrobiotisk livsstil der selv klær og møbler er valgt for å passe inn med denne japanske tilnærming til livet.

Som fremhevet ovenfor, sammen med kinesisk medisin og ayurvedisk medisin, er japanske terapi derfor begynner å vinne popularitet. Japanske behandlinger: for eksempel kopping og macrobiotics foretrekkes av flere kjendiser, inkludert skuespiller Gwyneth Paltrow. Hydroterapi har vært praktisert siden oldtiden, og er anerkjent for å hjelpe avverge forkjølelse og influensa, forbedre sirkulasjonen, lette leddgikt smerte og berolige bort stress høye nivåer og angst.