Meieri-fri Diettintervensjoner for Autismespektrumforstyrrelser

Meieri-fri Diettintervensjoner for Autismespektrumforstyrrelser

DEL

Autismespektrumforstyrrelser responderer ofte positivt på et glutenfritt, meierifritt kosthold. Men for de fleste autistiske barn, kan eliminering av gluten og kasein, og noen ganger soya, være for drastisk for en forandring. Med mindre barnet har cøliaki, kan diettintervensjoner for autisme spektrumforstyrrelser gjøres sakte. En svært streng eliminering diett som helt fjerner alle mulige forbrytende mat på en gang er ikke i utgangspunktet nødvendig.

Hjelp Autistiske Barn Tilpasse Seg til Forandringere – Bytt Langsomt til Meierifri Diett

For å hjelpe autistiske barn til å tilpasse seg forandringen som et glutenfritt, kaseinfritt kosthold (GFCF) bringer, kan foreldrene bevege seg i den retningen ved først å implementere et meierifritt kosthold. Selv om det autistiske barnets motstand og nektelse av å gi opp kjente ritualer som et glass melk før man legger seg til sengs, kan det oppstå ytterligere atferdsproblemer, er eliminering av alle melkeproteiner fra kostholdet langt enklere enn å ta bort det meste av maten et barn er vant til å spise .

I boken, Autism og ADHD Diet, forfatter Barrie Silberberg foreldre til autistiske barn for ikke å bevege seg for fort, og foreslår at melk erstattes i utgangspunktet i forholdet 50/50: 50% av typen melk det autistiske barnet er Brukes til å drikke blandet med 50% av et melkalternativ. Etter noen dager, hvis barnet tolererer alternativet melkeprodukter, flyttes til en høyere andel melk erstatning; Kanskje 40/60. Så lenge barnet har det bra, anbefaler Silberberg foreldrene å sakte forholdet mellom ikke-melkemelk noen få dager til kummelken er fullstendig eliminert.

Meieriintoleranse: Melkeerstatninger, Alternativ til Melk, og Ikke Melk i Oppskrifter

For de som har meieriintoleranse, erstatter melkeerstatninger melken som brukes i oppskrifter, så vel som melken det autistiske barnet drikker. For oppskrifter er det enkelt å finne melkealternativer. Bare erstatt melk som kreves i oppskriften med en av følgende ikke-melkeprodukter i samme mengde:

 • rismelk
 • mandelmelk
 • kokosnøttmelk
 • hampemelk
 • soyamelk
 • potetmelk (Vances Darifree, tilgjengelig i vanlig og sjokolade)

Mange autistiske barn har problemer med soya, så det er bedre å ikke introdusere soyamelk i kostholdet til senere. Vær også forsiktig med merkevaren av rismelk du velger som naturlige aromaer kan komme fra byg. Selv de merkede glutenfrie kan fortsatt inneholde små mengder gluten på grunn av gjeldende FDA-merkingslov. Mens gluten på dette tidspunktet ikke er eliminert fra kostholdet, er det best å ikke introdusere noe som kanskje må tas bort senere.

I tillegg til de mange alternative melkene på markedet i dag, bruker meierifrie kokker også andre væsker til å erstatte melken i oppskrifter når det ikke finnes alternativer til melk. Noen av disse ekstra væskene er:

 • vann
 • fruktjuicer
 • grønnsaksjuice
 • fruktpuréer som appelsince
 • ekstra egg
 • honning, mais sirup eller melasse (oppskrift væske ville da må reduseres)

Finne en Smørerstatning for Dietten

Smørstatning er vanskelig å finne siden de fleste margariner inneholder kasein, kaseinat, myse eller laktose; Men det finnes noen få melkfrie, soyafrie margariner:

 • Earth Balance Soy Free
 • Fleischmanns Lys
 • Mors Margarine, Kosher for Påsken
 • Ghee (klarert smør har kasein og laktose fjernet)
 • Nucoa Margarine

For å erstatte smør i baking, kan noen ganger vegetabilsk olje erstattes av smør i oppskriften. Dette fungerer bra hvis oppskriften krever smeltet smør, eller hvis det er noe væske i oppskriften som kan elimineres eller reduseres for å kompensere for ekstra fuktighet. En annen ide er å erstatte appelsauce for deler eller alt smør. I kaker gjør dette en myk, mer kakeaktig kake. Kokosolje gjør også en god smør erstatning. Siden Crisco har soya, kan Spectrum palm oil shortening også brukes.

Osteavhengige (Veganost) er en Annen Melkefri Kostholdsintervensjon for Autisme

Ost erstatninger er lettere å finne, og er vanligvis tilgjengelig på de fleste store dagligvarebutikker. Ikke fall for oster som hevder melkefri status, skjønt. Melkefri oster har vanligvis laktose i ingredienslisten. Osten må merkes med vegan. Mens mange ostsubstitutter er laget av soya, er det veganost av ris. Ulempen til de fleste veganske ost er at uten laktose, smelter det vanligvis ikke godt. Imidlertid vil de fleste små barn heller spise slicert ost i beste fall uansett.

Autismspektrumforstyrrelser Forbedres Ofte på en Meierifri Diett

Meieri-fri diettintervensjoner for autismespektrumforstyrrelser, hvis de brukes sakte og sparsomt, kan hjelpe et autistisk barn å forbedre, så vel som tilpasse seg forandringen som ny mat og drikke bringer. Mens forandring aldri er lett for noen, for et barn med autisme, kan det være spesielt vanskelig. Lettelse i et glutenfritt, kaseinfritt kosthold gir barnet tid til å justere seg. Mens forstyrrende et autistisk barns rutine fremdeles skaper stress som må behandles tålmodig, er de mulige fordelene verdt innsatsen.