Hva er Nature Cure Kostholds Terapi?

Hva er Nature Cure Kostholds Terapi?

DEL

Nature Cure, ellers kjent som Natural Therapeutics, har vært praktisert siden oldtiden, der Hippokrates trodde på fordelene av naturlige helbredende egenskaper knyttet til sol, vann og visse matvarer.

The Nature Cure tilbyr sine etterfølgere en sunn, næringsrik tilnærming til å spise, som har flere helsemessige fordeler for kropp og sinn.

I disse dager, det er bokstavelig talt tusenvis av forskjellige dietter alle hevder å være den nyeste og beste måten å skifte pounds og øke energinivået. Men mange av syntese nye dietter ikke klarer å tilby en sunn måte å spise på lang sikt, Alle som er der Nature Cure kosthold er svært forskjellige. Snarere enn å velge for den nyeste vekttap kjepphest, er det vel verdt å vurdere å bruke enkle anbefalinger som brukes i Nature Cure kosttilskudd terapi, som har blitt identifisert som gunstig for både fysisk og psykisk helse. Men som med alle dietter eller spise planer, er det viktig å oppsøke lege, kjærlighet spesielt for de i obese kategorien.

Nature Cure Kostholds Tips

En stor forskjell mellom Nature Cure tilnærming til å spise og mange moderne dietter er gjorde mens det tidligere anbefaler Inkludert meieriprodukter, sistnevnte er ofte raske til å demonisere nesten melkeprodukter. Innen komplementær medisin For Dummies, fremhever Young Videre Nature Cure kosten tips for å forbedre helse og velvære, som følger:

  • Spis et vegetarisk kosthold gjorde inkluderer mat gjorde er alkalisk, rik på mineralsalter og høy i fiber for å hjelpe eliminering.
  • Velg rå / levende mat, som er fullpakket med levende enzymer og er svært næringsrik.
  • Bruk enkle dressinger: for eksempel sitronsaft og olivenolje.
  • Kutt ned på kaffe / te / alkohol / røyking, som er giftig og kan føre til tretthet.
  • Drikk urtete: eksempel løvetann te.
  • Unngå sukker / kunstige søtstoffer; bruke rå honning eller lønnesirup uraffinert stedet.
  • Spis nøtter / frø, som er høy i næringsstoffer og mineraler (som magnesium og sink).
  • Begrens bruken av salt og pepper; bruk tangsalter i matlaging.

Nature Cure Fasting

I tillegg til Nature Cure følgende kostholds terapi tipsene, anbefaler denne tilnærmingen derfor fasting for korte perioder av gangen. Dette anses nyttig for å bidra til å ta stress av fordøyelsessystemet, og gir magen og tarmene en pause. MEN, fasten må aldri foregå uten forsvarlig medisinsk tilsyn. Alle som lider på spiseforstyrrelse, anoreksi eller bulimi spesielt, bør unngå å endre dietter eller faste, da dette kan ha alvorlige helsemessige konsekvenser.

Som fremhevet ovenfor, har Nature Cure eksistert siden oldtiden, med hydroterapi, heliotherapy og kosttilskudd terapi anerkjent for å ha flere helsemessige fordeler. Viktige kosttilskudd tips for Nature Cure kostholds terapi, inkluderer å spise en vegetarisk kosthold, nøtter, frø, drikker urtete og unngå sukker.