NutriBullet – Sett Helsen I Fokus

NutriBullet – Sett Helsen I Fokus

DEL
nutribullet

Er du en av oss som synes det å spise sunt kan være ganske slitsomt?

Det finnes så mange dietter å velge mellom. Disse diettene kan være slitsomme, dyre og ikke minst vanskelige å gjennomføre. Spis det, ikke spis det, det er bra for det og det der er ikke bra for deg. Ikke minst å finne korrekt informasjon.

Ikke bare det, å få i seg nok vitaminer er enda verre. Å spise sunt skal ikke være vanskelig, det skal være lett. Alle fortjener å få drømmekroppen og glødende hud. Hvorfor skal det være så vanskelig? Nå er løsningen her, den fantastiske blenderen NutriBullet er her for å gjøre livet lettere.

I en travel hverdag er det veldig enkelt å ty til raske løsninger uten spesielt mye næring, hvem har vel ikke kjøpt en pølse og brød på veien eller en av de utallige usunne løsningene som alltid ser ut til å være innenfor rekkevidde.

I tillegg er det mange som tygger maten alt for lite. Dette svekker fordøyelsessystemet og gjør oss mer utsatt for sykdommer. Løsningen kan være så mye enklere enn man tror. Drikk en smakfull smoothie laget med NutriBullet blenderen hver dag og fyll opp kroppens vitaminlager. Styrk immunforsvaret og få en bedre helse.


NutriBullet er Hva?

NutriBullet er en blender som kommer til å forandre livet ditt for alltid. Nå kan du enkelt lage juice hver dag hjemme i ditt eget kjøkken. Skal man kjøpe juice på vei til jobb er dette utrolig dyrt, i hvert fall hvis man ønsker ekte juice. Nå kan du enkelt lage den selv med helt friske og ferske grønnsaker.

Andre kjøkkenutstyr (spesielt andre juicer) har en trendens til å være stor, uhåndterlig og vanskelig å bære. NutriBullet er en liten, lett maskin som kan lagres helt enkelt, monteringen er også enkel og det meste av rengjøringen er utrolig lett.

Den leveres med to koppstørrelser (350 ml og 650 ml). I motsetning til en mengde andre juicer-typer, med et dusin deler som skal monteres, noe som gjør at monteringen forvandles til et puslespill før bruk hver eneste gang. For å starte opp NutriBullet er alt du trenger å gjøre er å fylle koppene opp til de forskrevne grensene, skru på hetten, sett den i blendermekanismen, trykk ned og vir om får å starte. Helt enkelt og greit, uten rot og farer for feilmontering.

På grunn av maskinens form på koppen og høyhastighetsbladene kan den blande maten til en jevn tekstur, som kan være både tykk og tynn avhengig av mengden væske. Her kan du få akkurat det du ønsker. Blandingen tar omtrent 30 sekunder for å oppnå en meget jevn konsistens – selvsagt avhengig av typen frukt og grønnsaker og om du bruker nøtter eller frø.

Vi vet at fruktkjøttet i juicen er bra for oss, men de av oss med barn vet også hvor kresen noen kan være. Mange juicers adskiller den automatisk for oss, legger den inn i en separat del som komposteres eller fjernes på en annen måte. Dette betyr en ekstra del og ekstra vask, og en helt annerledes juicemaskin. NutriBullet løsner dette enkelt ved å juice alt, fra frø, skinn og stengler – alt blir blandet sammen til en jevn væske.

Sammen med NutriBullet får du også med en oppskriftsbok som gjør det enkelt for selv en ikke-juicer. Det faktumet at jeg bare trener å kutte opp ting betyr at min overbelastede hjerne ikke trenger ekstreme knivferdigheter.

Som et lite ekstra pluss, NutriBullet kan også brukes til å male tørkede frø, nøtter og havre.


NutriBullet: Dette får du med

Pakken med NutriBullet inneholder alt du trenger for å starte juiceeventyret, her trenger du ikke å kjøpe inn dyrt ekstra utstyr. Dette følger med i pakken:

 • Blender (motor);
 • Høy kopp (650 ml);
 • Lav kopp med komfortabel drikketut (350 ml);
 • Ekstraksjonsblader;
 • Forseglet lokk for bevaring av ferskhet;
 • Brukanvisning;
 • Oppskriftshefte i lommeformat.

NutriBullet? Hvorfor?

Det er mange blendere på markedet, men det finnes kun en NutriBullet. Med sin kompakte størrelse, enkel montering, problemfrie opprydding og eksepsjonelle næringsutvinningskraft, er NutriBullet det ideelle verktøyet for helsebevisste personer som ønsker å drivstoff i sin travle hverdag.

Med sitt kompakte design passer NutriBullet på alle benkeplater og kan enkelt plugges inn i standartuttak. Dens unike Extractor Blade-vri på alle koppene gjør at du kan lage drikken og drikke fra samme kopp, dette sparer utrolig mye tid og reduserer ekstra opprydding. Alle koppene kan settes i oppvaskmaskinen og bladene rengjøres raskt med såpe og vann.


Hvorfor er næringsstoffutvinning bedre og hva er det egentlig?

Næringsstoffutvinning høres utrolig fancy ut, men hva er det egentlig? Det er den mekanismen NutriBullet bruker til å bryte ned frukt, grønnsaker, nøtter, frø og andre vegetabilske matvarer til deres mest absorberbare tilstand.

I motsetning til andre juicers og blendere bryter NutriBullet næringsstoffene ut fra celleveggene fra fiberøse platefrø, dette frigir viktige vitaminer og mineraler som finnes i frukt og grønnsaker. Samtidig reduseres fiber, masse, frø og skinn, som inneholder masse næringsstoffer, i en myk tekstil som gir mat til kroppen som er lett fordøyelig og absorberbare.

Det som virkelig gjør NutriBullet unik er den utrolige utvinningsevnen. Produktet bruker det opprinnelige næringsinnholdet, forvandler det fra vanlige matvarer til ekstraordinær ernæring. Med sin eksklusive Bullet Cyclonic action, spesialiserte blader og kraftige moter, omdanner NutriBullet hele grønnsaker, frukt, nøtter, frø og andre superfoods til eksepsjonelt flytende brennstoff til kroppen din. Få mest mulig ut av maten din, så får du mest mulig ut av livet ditt.


Enkel å bruke

Alle «kule»-blenderne har glass som er designet akkurat som de heter, en kule, dette skylder at den bruker en «cyklonisk kuttprosess» som er designet for å sirkulere ingrediensene tilbake til bladene. Å bruke maskinen er utrolig enkelt, det er ingen knapper å trykke på og bare en hastighetsinnstilling. Etter at du har lagt ingrediensene i krukken, klikker du den enkelt nedi kraftbasen, så trykker du bare ned og den begynner å blande.

I motsetning til andre lignende blenderkonkurrenter som Nutri Ninja BL450, kan alle NutriBullet-blendene brukes håndfritt. For den opprinnelige NutriBullet og NutriBullet Pro, trykker du bare ned og vrir og «lås»-modusen aktiveres og bladene fortsetter å løp til du slipper.


Enkel rengjøring

Ingen liker å måtte rydde opp, men det er lett å rydde opp etter NutriBullet-blendene. I motsetning til store kommersielle kvalitetsblandere som er vanskelige å rengjøre, er NutriBullet designet for å være enkel å bruke og ren. La oss starte fra det faktum at det er små kopper som er små nok til å bli brukt som en drikkekopper, dette sparer deg enda en redskap som skal rengjøres.

Alle 3 blender har kopper og deksler som kan vaskes i oppvaskmaskinen på toppstativet, deres kniver må rengjøres under varmt vann fra springen, og kraftbasene kan tørkes rent med en våt klut.


Elsk din NutriBullet blender

 • Nå kan du blande din egen smoothie, kutte grønnsaker og knue kaffebønner på få sekunder;
 • Produktet gjør en god jobb med å blande grunnleggende smoothies og proteinshaker.
 • Du kommer til å finne ut at de små enkle serveringskoppene er utrolig nyttig hvis du vil ta med dine smoothies til trening eller kontoret;
 • Den mindre størrelsen er også et pluss når det gjelder å hakke små mengder ting som hvitløk, ingefær og løk;
 • Du får ikke 1, men 2 ekstraktorblader. Dette betyr at du kan ha 1 krukke blanding og en annen klar til å ta med def;
 • Den leveres med lokk som kalles «flip-top to-go», som er praktiske lokk som gjør at du kan nippe med deg om du er i bilen, eller mens du arbeider på datamaskinen på kontoret.

Motor og fremførelse

Hovedårsaken til at disse blanderne koster forskjellig fra hverandre er fordi deres nivå av kraft er forskjellig, og noen ønsker en blender som kan male og knuse gjennom alt til det blir den konsistensen av væske eller juice som er ønskelig. Noen andre har stramme budsjett og trenger kanskje ikke alle de tingene.

Den opprinnelige NutriBullet har 600 watt og 0,8 hestekrefter, så kom det etterfølger NutriBullet Pro med 900 watt og 1,2 hestekrefter, så den nyeste NutriBullet RX med en utrolig 1700 watt og 2,3 hestekrefter.

Avhengig av hva du leter etter, trenger du kanskje ikke all den kraften og andre tilleggsfunksjoner som NutriBullet RX bringer. Hvis du lager frukt smoothies eller protein shakes, vil alle disse blanderne få jobben gjort veldig bra. Men hvis du er ute etter å liquefy de veldig tette ingrediensene som is og kaffebønner, jo mer kraft det har jo mer jevn blir konsistensen din.


Spørsmål og svar

Kan NutriBullet puttes i oppvaskmaskinen?

Ja det kan den, alle koppene og lokkene kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det eneste som ikke kan puttes i oppvaskmaskinen er basen og bladene.

Hva er NutriBullet laget av?

Alle NutriBullet PRO-koppene er laget av ikke-giftig plast med høy effekt. I motsetning til glass ødelegger de ikke ved fall. De inneholder ikke BPA (Bisfenol A) eller ftalater.

Hva er kapasiteten på NutriBullet koppene?

Koppene kommer i to størrelser på henholdsvis 350 ml og 650 mil, for å passe til enhver situasjon.

Er NutriBullet trygt å bruke i mikrobølgeovnen?

NutriBullet er ikke lagd for å brukes i mikrobølgeovnen, derfor bør dette ikke gjøres. Hvis dette gjennomføres kan det gjøre store skader.

nutribullet AnmeldelserBesøk NutriBullet Offisiell Nettside