Populære Drikker Som Kan Ødelegge en Slanke Plan

Populære Drikker Som Kan Ødelegge en Slanke Plan

DEL

Mange er klar over de åpenbare faktaene når de er slanker seg. De bør ikke drikke brus på grunn av de høye sukker nivåer samt høye nivåer av karbohydrater. Men det finnes andre drikker gjorde er ikke så opplagt gjorde kan ødelegge en slanking plan.

Hold Deg Unna Sportsdrikker

Sportsdrikker kan føre til store problemer for en som slanker seg. Folk trenger bare å konsumere sportsdrikke når de i hard trening for en time eller mer; ellers vann er tilstrekkelig. Disse drikker kan være nyttig i hydra noen som erstatter mineraler og elektrolytter tapt under en hard treningsøkt. Imidlertid kan det høye antallet karbohydrater i sportsdrikker skade en persons kosthold plan hvis de ikke trener og de drikker syntetiske drinker. Dersom det i enkelte liker smaken av syntese drinker, mange selskaper gjør sportsdrikker har lavere karbohydrat alternativ for folk som ikke trener mens forbruker syntese drikkevarer.

Iste med Smak Kan Avspore en Diett

Iste gjorde kan kjøpes i dagligvarebutikker kan være usunn for noen som ønsker å gå ned i vekt. Aromatisert iste blir vanligvis lastet med store mengder sukker, og overskudd av sukker blir bearbeidet til fett av metabolismen. Hvis noen er på en diett plan og de ønsker å drikke iste, shoulderstand de kjøper en sukkerfri merke eller bruke tradisjonelle teposer og varmt vann.

Unngå Orange Juice

Appelsinjuice har mye vitaminer og mineraler gjorde er sunt, men det har dessverre derfor omtrent like mye sukker som en boks med brus. Det er redusert sukker varianter av appelsinjuice gjorde folk på kosten plan kan drikke, selv om noen av syntese merker ikke smaker mye som sine kolleger med høyere sukker.

Ikke Tilsett Fløte og Sukker i Kaffe

Kaffe i seg selv er helt greit å drikke når noen er på en diett, men fløten og sukkeret mange folk tilsetter i kaffe gjør det et dårlig valg for noen som ønsker å gå ned i vekt. Hvis noen som er på slanking ønsker å drikke kaffe, bør de tar det svart fordi å tilsette sukker kan føre til at kroppen metabolizing det som fett, og det er høye nivåer av fett i kaffe Kremer også.

SlankE Planene er Ikke Bare om Mat

Drikkene er oppført i denne artikkelen kan være like ille som å spise donuts eller kake for noen på en diett. Iste eller kaffe med fløte og sukker kan være som en annen godbit, men regelmessig inntak av syntetiske drikker vil gjøre det vanskelig for noen å miste vekt og vil hindre ytterligere vekttap. Når noen slanking det beste valget av drikke er ren gamle kaldt vann. Kaldt vann har ingen fett, karbohydrater eller kalorier og metabolisme faktisk bruker energi til å varme opp kaldt vann som det blir behandlet som vil hjelpe en slanker med å miste vekt.