Skinny Bitch av Rory Freedman og Kim Barnouin: En rettferdig snakkeguide om...

Skinny Bitch av Rory Freedman og Kim Barnouin: En rettferdig snakkeguide om helsemessige fordeler av en vegansk diett

DEL

Hvis leseren kan komme forbi det hyppige og noen ganger vulgære språket som spores gjennom sidene, tilbyr Skinny Bitch ganske mye informasjon om fornuftige matvaner. Dette er en snarky, conversational-like bok som presenterer lesere med svimlende fakta om hvorfor våre nåværende spisevaner er dårlige for vår helse, hvordan matvalgene våre gjør oss fete og bidrar til en overflod av sykdommer og gir en realistisk måte å Bli sunnere (og som et resultat, skinnier).

Vi er hva vi spiser: Veganske valg

Hva som fungerer med denne boken er at dens tilnærming er helt ikke-tradisjonell. Det er ingen tynn-raske dietter, og tonen i boken har en tendens til å komme over som uhøflig til de som lett blir fornærmet. Boken tilbyr imidlertid de som ønsker å tilpasse en sunn livsstil og oppnå sine vekttapsmål, en helt logisk måte å gjøre ved å bli veganer.

Skinny Bitch oppfordrer leserne til å gi opp alt rødt kjøtt, fisk, fjærfe og meieri og i stedet spise bare næringsrike, organiske, plantebaserte matvarer. De støtter deres poeng ved å henvise til ulike studier, testimonials fra medisinske fagfolk og ved å tilby rå følelsesmessig informasjon. Et av de mest brutalt ærlige kapitlene i boken inneholder sider med sitater fra slakteri og kjøttpakkende medarbeidere som presenterer magesekkerbilder av hva de har sett og gjort i navnet på matproduksjon.

Bortsett fra den grafiske avbildningen av slakteriindustrien og øyeåpningsstudiene som debunkerer populære myter rundt vegetarianere, klarer Skinny Bitch også å bringe opp lysbåndet og byråkratiet som består av regjeringskreftede grupper som FDA, EPA og USDA. Disse gruppene som tilsynelatende ble opprettet for å overvåke maten, kjøpes av kjøtt / fjærfe / melkeinteressegruppen på forbrukerens bekostning.

Den Skinny Bitch livsstil

Forfatterne til Skinny Bitch er forfriskende sløv og informativ gjennom hele boken. I stedet for å forkynne et nytt kosthold til en verden av kvinner som søker desperat etter den hellige vekttapet, tilbyr denne boken ingen over natten mirakler og ingen kalori telling. Det understreker at byrden av vekttapssuksess eller fiasko er et resultat av de matvalgene vi lager.

Sunn fornuft adages («Hvis du spiser fet, bearbeidet mat, vil du bli feit») florerer og får leseren til å føle seg litt trøstet at de har alle verktøyene som er nødvendige for å gjøre bedre matvalg og opprettholde en sunn livsstil.

Hvem er The Skinny Bitches

Rory Freedman og Kim Barnouin, forfattere og ærverdige «Skinny Bitches» har et imperium av bøker som er rettet mot å holde kvinner på et sunt spor og å «ta vare på bodene de ble velsignet med» (s. 224). Begge forfattere omfavner en vegansk livsstil, og Barnouin har en mastergrad i holistisk ernæring.

I tillegg til Skinny Bitch har Freedman og Barnouin lagt til en kokebok (Skinny Bitch in the Kitchen), samt en guide til sunt å spise for gravide (Skinny Bitch: Bun in the Oven). The Skinny Bitch merkevaren utgir også fitness-DVDer som knytter seg til den sunne livsstilen som forkynnes i bøkene. Damene lanserte også sin egen Skinny Bitch-nettside for de som er sultne etter mer, som inneholder lister over anbefalte matvarer.

Bawdy språk til side, denne bøker er flott for alle som tenker på å tilpasse en vegansk livsstil (selv om boka er skrevet i en stil rettet mot kvinner, menn kan også ta bort mye nyttig informasjon) eller noen som er interessert i å vite mer om ernæring i generell. Det er en veldig rask lesning og tilbyr mange ressurser for å få leserne på vei til å bli veganer (anbefalte mat, måltidsplaner, foreslåtte leselister, restaurantguider, referansebilder og en liste over dårlig eller potensielt dårlig ingrediensliste.

Bokstatistikk:

Skinny Bitch av Rory Freedman og Kim Barnouin

ISBN # 0762424931

Kjørende Trykking

Paperback, 224 sider