Hvordan spare energi, resirkulere og kosthold på samme tid.

Hvordan spare energi, resirkulere og kosthold på samme tid.

DEL

Gjenvinning, energisparing og passform er alle ting folk bør gjøre, men ofte kan ikke tiden eller tilbøyeligheten bli funnet. Her er noen aktuelle tips for å hjelpe dem, selv alle på en gang.

Hold deg i form både på treningsstudioet og i hjemmet

Tenk på all tid og energi som er uttalt på treningssentre og treningssentre. Hvorfor kan ikke energien som blir svettet ut av stressede obsessiver på trinnmaskiner, sykler og tredemøller bli utnyttet til generatorer? På denne måten vil all strøm som trengs for å kjøre treningssenteret bli gitt av brukerne selv, og noe ekstra kan bli matet inn i nasjonalnettverket, og dermed redusere landets behov for forurensning, ressursforstyrrende kraftverk.

På samme måte kan regjeringen lovgjøre for alle boliger å ha løpemaskiner, romaskiner og tredemøller utstyrt som standard slik at folk kan levere sine egne energibehov. Dette vil løse flere problemer på en gang – kutte kostnaden for energi i hjemmet, redusere det voksende fedmeproblemet og trette ut energiske smårollinger. Fest en pjokk til løpemaskinen og la ham gå. På samme måte med hunder.

På denne måten kan hvert familiemedlem bidra til å forsyne hjemmet sitt energibehov. I stedet for å gå ned i fronten av TV-en, kunne de tråkke for å drive sine favoritt såper. Og hvis det ikke er nok energi til å drive programmet, så vil det sakte seg som en gammel vind-up-grammofon og dermed oppfordre dem til å trampe raskere. Tenk deg at hele familien forsøker å holde fjernsynet på vei da X Factor nærmet seg klimaks. Det ville være nok strøm generert til å drive hele landet.

Helsefordeler ved å holde seg i form

Treningen som kreves, vil også få sirkulasjonen å gå, og dermed redusere behovet for så mye sentralvarme, forbedre treningen og kutte medisinske regninger, fysisk dekk seere ut slik at søvnløshet vil være en ting fra fortiden og bevise langt mer effektiv enn slanking.

Alle ville være størrelse 10s, uten cellulitt, midriff bulges eller åreknuter. De ville se bedre ut, føle seg bedre og ikke bekymre deg for å se søppel-TV-programmer midt på ettermiddagen, fordi det ville være alt for det gode for samfunnet og miljøet.

Gjenvinning av mat og hageavfall

De som bor i høyhusblokker er velsignet, miljømessig sett. Flate tak er ideelle for en massiv komposthøpe som ikke bare resirkulerer mat og hageavfall, men gir isolasjon og vakre, rike loam. Varmen fra bakken vil også gi ekstra oppvarming til leilighetene.

Tårnblokker kan spire storslåtte hengende hager, og sette den gamle babyloniske mirakuren i skyggen. Wildlife vil bli forsynt med en ny trygg havn i himmelen, selv om sikkerhetsnett må gis for baby kaniner som går for nær kanten.

Kutte miljøkostnaden for reise

Regjeringen kan også insistere på at biler er utstyrt med pedaler på hvert sete, slik at passasjerer kan bidra til den strømmen som trengs for å drive de nye, ikke-forurensende batteridrevne bilene. Håndpedaler vil fordoble produksjonen og bidra til passasjerens passform. Ikke lenger ville de måtte føle seg skyldige i å bruke en bil og deres kroppsmasseindeks, blodtrykk og aerobic treningsnivåer forbedret. Barnas bilseter vil også bære dem som standard slik at ungdommene vil føle seg som en del av energispillet og forhåpentligvis sovne utmattet etter bare noen få miles, bli kvitt ‘er vi nesten der ennå?’ Syndrom.

Flying kan også gjøre bruk av dette konseptet. Budsjettflyselskaper kan bli enda mindre frie ved å sørge for at de som kunne pedalere eller røre raskere, betaler mindre. Kabinpersonalet kan stå på baksiden av flyet, med lange pisker og rope raskere! Hardere! Som de fløy. Underholdning på fly vil bli gitt ved å gjette passasjerens vekt før og etter flyet eller ved å satse på hvor mange som vil overleve reisen til neste flyplass.

Og tilslutt…

Del en seng. Å sove alene er ikke energieffektiv. En annen kropp i sengen, eller til og med to eller tre, genererer mye trengte varme på kalde netter. I historiske tider var det ganske akseptabelt å dele en seng i et inn eller losjihus med en komplett fremmed. Det er bare de siste årene at folk har begynt å sove alene og hvem vet hva vennskap kan komme av så nært kontakt. Folk kan sove lyd i kunnskap om at de gjør sin bit for samfunnet og holder føttene varme samtidig.