Vekttap i tre dager: Frukt og grønnsaksdiett

Vekttap i tre dager: Frukt og grønnsaksdiett

DEL

Selv om du slanker deg i bare tre dager, kan du fortsatt føle behagelige forandringer i kroppen din. For å oppnå synlige resultater, prøv å spise ubegrenset mengde grønnsaker og frukt og redusere mengden protein du spiser i tre dager.

Det viktigste ved denne tre-dagers dietten er at du ikke trenger å sulte. Når kroppen din mistenker at du sulter, lagrer den ekstra fett, slik at du kan overleve lenger i en ekte sultesituasjon. Med denne dietten kan du spise så mye du vil, bare velg produkter som ikke har mye fett og er rikt på vitaminer og mineraler (hovedsakelig grønnsaker og frukt).

Når du begynner dietten, vil du føle hvor jevnt og naturlig det går. Når du har kosthold i tre dager og blir vant til ideen, kan du gradvis øke mengden dager du koster hver måned (for eksempel kan du diett i tre dager hver, to eller tre uker).

Frukt og grønnsaker kosthold fordeler

Formålet med denne dietten er todelt: for det første er det et effektivt vekttapsprogram (i gjennomsnitt vil du miste to kilo om tre dager); For det andre, å spise næringsrike frukter og grønnsaker i en kort periode vil gi kroppen din tid til å rense seg selv, avgifte og rense. Som et resultat blir huden din jevnere, og du vil føle deg mer aktiv og energisk enn noensinne. Frukt og grønnsaker inneholder minimum fett og maksimale vitaminer, som et resultat de er ideelle for vekttap.

For å gjøre dietten enda mer effektiv, konsumere 1g vitamin C om dagen for å brenne fett og gjøre immunforsvaret sterkere. Det vil også hjelpe hvis du drikker en til to liter vann om dagen, da det vil avgifte organismen og gjøre vekttapsprosessen mer vellykket.

Frukt, grønnsaker og helse

Frukt og grønnsaker har en svært positiv effekt på hjernen og nervesystemet. Ved å spise store mengder frukt og grønnsaker hver dag stimulerer du hjernefunksjonene dine og som et resultat kan du tenke raskere og tilbakekalle informasjon raskere.

Frukt og grønnsaker er rike på antioksidanter og antiinflammatoriske polyfenolika – elementer som reduserer risikoen for å utvikle sykdommer i hjernen og nervesystemet. Dermed er tre-dagers frukt og vegetabilsk diett ikke bare et naturlig og effektivt vekttapsprogram, men også et viktig skritt mot velvære og et sunt liv.